• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
چهار شنبه 19 تیر 1398
کد مطلب : 65142
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/95wP
+
-

نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان در اختیار وزارت بهداشت نیست

سعید نمکی، وزیر بهداشت اعلام کرد: نصب کارتخوان در مطب‌ها، در محدوده اختیارات وزارت بهداشت نیست. او با ارائه گزارشی از اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور، گفت: سنجش و ثبت فشارخون بیش از ۳۰ میلیون نفر از هموطنان و شناسایی بیش از ۳‌میلیون نفر موارد جدید نیازمند مراقبت، از دستاوردهای این طرح ملی بوده است. نمکی در ارتباط با وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی در کشور، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در رابطه با داروهای اساسی و حیاتی و تجهیزات پزشکی مصرفی تا پایان سال، مردم هیچ کمبودی را احساس نخواهند کرد.
سعید نمکی در ارتباط با اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور، اظهار داشت: ۳۰‌درصد از جمعیت ۳۰ تا ۷۰‌سال کشور مبتلا به پرفشاری خون هستند. جمعیت هدف ما ۵۰‌درصد از افراد ۳۰ تا ۷۰ سال کشور معادل ۲۰‌میلیون نفر بود. نمکی افزود: انتظار داشتیم که حداقل ۲‌میلیون بیمار جدید پرفشاری خون در کشور در طول این طرح شناسایی شوند که در این طرح ۲‌میلیون و ۶۰۰ هزار بیمار جدید شناسایی شدند.
به گزارش مهر، وزیر بهداشت‌ گفت: ۳۰ درصد از جمعیت ثبت‌شده در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در مرحله پیش‌فشارخون بالا قرار دارند که به شیوه زندگی، کم‌تحرکی و مصرف نمک‌ مربوط می‌شود. وی ادامه داد: تا هفته گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان از سازمان تأمین اجتماعی طلب داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان آن پرداخت شد و با درنظر گرفتن خدمات جدید ارائه‌شده، ۸‌هزار میلیارد تومان از این سازمان بیمه‌گر مطالبه داریم.
وزیر بهداشت‌ گفت: 3 بسته اصلی طرح تحول سلامت یعنی کاهش پرداختی از جیب بیمار، حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج و ماندگاری تیم پزشکی در مناطق کمتر‌برخوردار را به‌شدت دنبال می‌کنیم و ایستاده‌ایم که خدشه‌ای به آن وارد نشود. نمکی ادامه داد: در حرفه پزشکی هم مانند سایر حرف ممکن است فرار مالیاتی وجود داشته باشد اما نباید به‌گونه‌ای وانمود کنیم که فقط پزشکان فرار مالیاتی دارند. وزیر بهداشت‌ در ارتباط با استفاده از کارتخوان در مطب پزشکان، گفت: نصب دستگاه کارتخوان در مطب‌های پزشکی در محدوده اختیارات سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی است.
وزیر بهداشت‌ گفت: از روز اول به دانشگاه‌ها اعلام کردیم که واردات تجهیزات پزشکی که مشابه داخلی دارند، ممنوع است و به داروهای‌ وارداتی که مشابه داخلی دارند نیز اجازه واردات نمی‌دهیم. وی افزود: با اجرای پرونده الکترونیک سلامت، راهنماهای بالینی و سطح‌بندی خدمات و نظام ارجاع، می‌توانیم هزینه‌های نظام سلامت را حداقل ۲۵ تا ۳۰‌درصد کاهش دهیم. وی افزود: اکثریت قاطع همکاران پزشک ما، تعرفه‌ها را رعایت می‌کنند اما با موارد تخلف نیز به‌شدت و با سرعت برخورد می‌کنیم.

این خبر را به اشتراک بگذارید