• سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 23 شوال 1446
  • 2025 Apr 22
سه شنبه 21 خرداد 1398
کد مطلب : 58766
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/LrBp
+
-

برگزاری‌‌جشنواره‌های ورزشی در 88 محله‌کرمانشاه ‌

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه گفت: به منظور ایجاد نشاط اجتماعی در فصل تابستان در 88 محله شهر کرمانشاه و 42 روستای بالای 500 نفر جمعیت استان جشنواره ورزشی محلی برگزار می‌شود. به گزارش ایرنا «علیرضا گودرزی» همچنین از احداث ۴۲ زمین ورزشی در ۴۲ روستای بالای ۵۰۰ نفر جمیعت استان با اعتبار یک میلیارد و ۵۶۰ میلیون از محل اعتبارات استانداری خبر داد و گفت: در این زمین‌های ورزشی زمین فوتبال، میله بسکتبال، والیبال، طناب‌کشی و غیره در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و بروز استعداد ورزشی جوانان ساخته می‌شود.

وی در ادامه از احداث ۱۳ زمین ورزشی در محلات حاشیه‌نشین شهر کرمانشاه با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانداری خبر داد و بیان کرد: علاوه بر این ۱۳ محله حاشیه‌نشین در ۱۵ محله دیگر شهر کرمانشاه زمین‌های ورزشی با اعتبار ۸۰۰ میلیون تومان معاونت امور اجتماعی استانداری احداث می‌شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه با بیان این‌که از اول تیر ماه جشنواره‌های ورزشی محلی در سطح استان برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره در 8 رشته ورزشی برای آقایان و 4 رشته بانوان برگزار می‌شود برای ثبت‌نام شهرداری فراخوان می‌کند. گودرزی ایجاد نشاط اجتماعی را هدف اصلی احداث زمین‌های ورزشی دانست و گفت: ۵۰ درصد از جمعیت استان در شهر کرمانشاه زندگی می‌کنند و فضای ورزشی این شهر متناسب تقسیم نشده بیشتر فضای ورزشی در شمال شهر قرار دارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید