• یکشنبه 22 تیر 1404
  • الأحَد 17 محرم 1447
  • 2025 Jul 13
دو شنبه 20 خرداد 1398
کد مطلب : 58163
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Gm6L
+
-

«کشاورزی» در آستانه تعطیلی

نشست‌های مختلفی در سال 98 برای حل مشکل فضای فیزیکی هنرستان کشاورزی انجام گرفت که نتیجه نداشت

زراعت
«کشاورزی» در آستانه تعطیلی

یکی از مهم‌ترین اهداف تاسیس هنرستان‌های کشاورزی تربیت نیروهای ماهر و آموزش‌دیده برای توسعه بخش کشاورزی و عقب نماندن از شتاب تغییر، تحول و پیشرفت کشاورزی در دنیا است.

به گزارش تسنیم، کهگیلویه و بویراحمد با داشتن 10 درصد آب‌های سطحی کشور و برخورداری از زمین‌های حاصلخیز با دو اقلیم گرمسیری و سردسیری ظرفیت مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی دارد. 

در این راستا در سال تحصیلی 97-96 هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی با دو رشته کشت گیاهان دارویی و پرورش ماهیان سردآبی در ساختمانی متعلق به مرکز تحقیقات کشاورزی استان آغاز به کار کرد.


مشکلات هنرستان

هم اکنون 100 دانش‌آموز در پایه دهم و یازدهم در دو رشته کشت گیاهان دارویی و پرورش ماهیان سردآبی مشغول تحصیل هستند ولی هر روز با مشکلی از جمله قطعی گاز دست و پنجه نرم می‌کنند.

 آنها در واقع خانه‌به‌دوش هستند و وعده‌های مسئولان برای رفع مشکل این هنرستان تنها در حد حرفی باقی مانده و خبری از روزهای خوش نیست.

 در این میان نشست بررسی فضای آموزشی و اداری هنرستان کشاورزی حضرت آیت‌الله «ملک حسینی یاسوج» با حضور «مویدی» معاون آموزشی و «محمودی» معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت سازمان تحقیقات کشاورزی کشور و برخی مسئولان استانی برگزار شد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به این‌که برای تاسیس این هنرستان کارهای کارشناسی انجام گرفته است، گفت: با توجه به پایان یافتن امتحانات پایه نهم متوسطه و توزیع فرم‌های هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، مرکز تحقیقات کشاورزی حداکثر تا پایان خرداد فرصت دارد فضای فیزیکی برای تحصیل دانش‌آموزان پایه دهم در این هنرستان فراهم کند.


«ایوب رضایی» با اشاره به این‌که هنرستان کشاورزی با کمبود تجهیزات و امکانات آموزشی و کارگاهی روبه‌رو است، افزود: در صورت تامین نشدن فضای مناسب، این هنرستان که می‌تواند یک فرصت برای بخش کشاورزی استان باشد، تعطیل می‌شود و این موضوع زیبنده نیست. 


نشست‌های بی‌نتیجه

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد نیز در این نشست گفت: نشست‌های مختلفی در سال 98 برای حل مشکل فضای فیزیکی هنرستان کشاورزی انجام گرفت که نتیجه‌ای نداشته است.

«علی حسن‌زاده» ضمن تاکید بر این‌که اداره مدرسه در محیط اداری کاری سخت و آبستن هر حادثه تلخی است، عنوان کرد: قرار است با سفر معاون سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی کشور فضای این هنرستان مستقل شود تا دانش‌آموزان با فراغ بال به تحصیل ادامه دهند.

 وی تصریح کرد: با توجه به مهارتی بودن این رشته‌ها هنرستان کشاورزی یاسوج با کمبود تجهیزات و امکانات آموزشی و کارگاهی روبه‌روست که لازم است تجهیزات لازم در اختیار این هنرستان قرار گیرد.


فضای هنرستان کشاورزی باید مستقل شود

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با تشریح فعالیت‌های هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی یاسوج گفت: این هنرستان طبق تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش با هدف تربیت نیروی انسانی برای توسعه بخش کشاورزی تاسیس شد و در دو رشته مورد نیاز، ظرفیت‌های خوبی در حال پرورش است. 

«کاووس کشاورز» اظهار کرد: انتظار می‌رود سازمان جهاد کشاورزی استان فضایی به نظام مهندسی کشاورزی اختصاص دهد تا این فضا به شکل مستقل در اختیار هنرستان کشاورزی قرار بگیرد.


سازمان جهاد کشاورزی تمایلی به حل مشکلات ندارد

مدیر هنرستان کشاورزی آیت‌الله ملک‌حسینی  اظهار  کرد: با وجود نشست‌های متعددی که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برای رفع مشکلات فضای آموزشی این هنرستان برگزار شد، سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی، عزم و اراده‌ای برای حل مشکل ندارد.
«سید ولی موسوی» با بیان این‌که فضای آموزشی و اداری با هم همخوانی ندارند، گفت: انتظار می‌رود با توجه به اهمیت آموزش و تحصیل دانش‌آموزان که اکثرا از مناطق روستایی استان هستند، سازمان جهاد کشاورزی در این زمینه همکاری لازم را داشته باشد.

وی ادامه داد: انسان‌ها بیشترین تاثیر را از محیط می‌پذیرند که لازم است فضای این هنرستان از شادابی و نشاط خاصی برخوردار باشد تا دانش‌آموزان با آرامش بهتری به تحصیل ادامه دهند. «فرامرز روزبهی» معاون آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی نیز در این نشست گفت: تاسیس این هنرستان در شورای تحقیقات استان به تصویب رسید و لازم است برای توسعه آن فضای فعلی به شکل مستقل در اختیار هنرستان قرار گیرد.

این خبر را به اشتراک بگذارید