• چهار شنبه 3 بهمن 1403
  • الأرْبِعَاء 22 رجب 1446
  • 2025 Jan 22
سه شنبه 10 اردیبهشت 1398
کد مطلب : 54214
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/zJP7
+
-

بررسی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی نقاط سیل زده

پیامدهای اجتماعی و فرهنگی سیل در نقاط آسیب دیده کشور طی نشستی با همکاری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و انجمن جامعه شناسی ایران مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش همشهری، محمدرضا جوادی یگانه، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این نشست با تأکید بر لزوم بررسی پدیده سیل از منظر کاربردی، به بیان گزارش تاریخی از سیل‌های محدوده کلانشهر تهران پرداخت و هشدار و سازماندهی کارتن‌خواب‌های دره فرحزاد و سایر نقاط بحرانی در معرض سیل را ازجمله اقدامات انجام شده برای کاهش خطرات سیل عنوان کرد.
او با اشاره به مسئولیت استان تهران به‌عنوان استان معین دشت آزادگان با مرکزیت سوسنگرد، همکاری شهرداری تهران در زمینه جمع‌آوری کمک‌های مردمی به شهرهای جنوبی سیل زده از طریق معاونت اجتماعی و فرهنگی، مناطق، نواحی، سراهای محلات، مراکز شهربانو و...، ارسال بیش از 100کامیون از اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان، ارسال ادوات سنگین مورد نیاز در بخش‌های فنی و تجهیزاتی برای جلوگیری از پیشروی سیل در دشت آزادگان را ازجمله اقدامات شهرداری تهران در سیل خوزستان برشمرد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نقش دفاتر استانی انجمن جامعه شناسی کشور در کمک رسانی به آسیب دیدگان حادثه سیل را بسیار مهم دانست و افزود: سیل‌های اخیر تبعات اجتماعی و فرهنگی مختلفی را به دنبال داشته که می‌توان با هم افزایی و به‌کارگیری ظرفیت‌های تهران و سایر کلانشهرها و همچنین نگارش تجربیات ناشی از بررسی‌های میدانی در جهت ارائه راهکارهای لازم برای کاهش آسیب‌های حوادث طبیعی گام برداشت. جوادی یگانه برای همکاری در حوزه شهری، مدنی و علمی در جهت برون رفت از چالش‌های پیش رو در حوزه سیل اعلام آمادگی کرد.
در نشست سیاستگذاری درخصوص کمک رسانی به سیل زدگان استان‌های آسیب دیده کشور علاوه بر معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، سراج‌زاده رئیس انجمن جامعه شناسی ایران، شمسی پور مدیرکل آموزش همگانی جمعیت هلال احمر، جمعی از نمایندگان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد، نمایندگان دفاتر استانی انجمن جامعه شناسی ایران و مدیران کل ستادی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز حضور داشتند.
در این نشست نمایندگان دفاتر استانی انجمن جامعه شناسی ایران از خراسان شمالی، شیراز، لرستان، اراک و خوزستان گزارشی از خسارات وارده سیل به مناطق شمال، غرب و جنوب کشور ارائه دادند.
همچنین نمایندگان دفاتر استانی انجمن‌های جامعه شناسی ایران ضمن طرح چالش‌های طبیعی و مدیریتی براساس مشاهدات میدانی تیم‌های اعزامی حاضر در محدوده استان گلستان (آق قلا)، شیراز، لرستان و خوزستان، به بیان راهکارهای برون رفت از پیامدهای سیل و کاهش خطرات و آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی در کشور به‌ویژه نقاط آسیب خیز پرداختند.

این خبر را به اشتراک بگذارید