کیانوش به اردوی تیم ملی فراخوانده شد
کیانوش رستمی، وزنهبرداری که در چند سال اخیر خارج از اردوی تیم ملی خود به تنهایی و با مربیگری برادرش تمرین میکرد، در اسامی وزنهبردارانی که به اردوی تیم ملی دعوت شدهاند، نامش عنوان شده است. آیا معنی این مسئله بازگشت به تمرینات گروهی توسط کیانوش رستمی است؟
در هفتههای اخیر تلاشهای زیادی توسط کمیته ملی المپیک صورت گرفت که کیانوش رستمی با فدراسیون وزنهبرداری به صلح و صفا برسد. کار تا جایی پیش رفت که صالحی امیری شخصا وارد موضوع شد و در جلسهای مشترک میان علی مرادی و کیانوش رستمی به قراردادی نانوشته برای ادامه همکاری تا المپیک 2020 برسند. کیانوش رستمی در سالهای اخیر ناکام بزرگی در رویدادهای بینالمللی وزنهبرداری بوده است که اوج این ناکامی در مسابقات آسیایی جاکارتا 2018 بود. همین موضوع باعث انتقادات بسیار زیادی به فدراسیون و شخص کیانوش رستمی شد و در نهایت او که ادامه کار در مسیر المپیک را بسته میدید با فدراسیون بر سر برنامههایش به تفاهم رسیده است. با این حال اما هیچگاه جزئیات ادامه همکاری او با فدراسیون مشخص نشد اما آنطور که به رسانهها درز پیدا کرده، رستمی همچنان به تنهایی به مسابقات کسب سهمیه اعزام میشود و در نخستین گام به مسابقات جام پادشاهی تایلند خواهد رفت. نکته جالب اما در این میان اعلام نام او در گروه ملیپوشان دعوت شده به اردوی تیم ملی است که با توجه به رویه چند سال اخیر کیانوش رستمی و نوع رابطهاش با کادر فنی تیم ملی و برخی از ملیپوشان ازجمله سهراب مرادی در نوع خودش جالب توجه خواهد بود.
افشاگری سجاد انوشیروانی
حالا که کیانوش رستمی به تیم ملی دعوت شده، سجاد انوشیروانی - سرمربی سابق تیم ملی- که اتفاقا نقطه جدایی کیانوش با تیم ملی از زمان او شروع شد در گفتوگو با فارس دست به افشاگری زده و تمرین جدای کیانوش رستمی با سایر ملیپوشان را متوجه شخص رئیس فدراسیون میداند و در سخنانی عجیب مدعی شده که رئیس فدراسیون از قصد و با تصمیم قبلی سعی در نابودی رستمی داشته است.او میگوید: « با اینکه رئیس فدراسیون به این موضوع دامن میزد تا ورزشکار را بهصورت غیرمستقیم به نابودی بکشاند، اما در ظاهر از رستمی حمایت میکرد؛ هدف او هم تنها این بود تا رستمی نتیجه نگیرد و با توجه به تجربه قبلی که داشته و حتی آن را به ما هم منتقل میکرد و میگفت اینها خودشان را به نابودی میکشانند، منتظر ناکامی رستمی و بازگشت او به برنامه فدراسیون بود و حالا که این اتفاق برای کیانوش رخ داده منتظر همین موضوع بودند تا با تمسک به آن، رستمی را دوباره در چارچوب فدراسیون و شرایط اردویی قرار دهند. درحالیکه او همچنان اسب خود را میتازاند و مرادی در استراتژی خودش دچار چالش شده است». انوشیروانی در مورد رابطه خود با کیانوش رستمی هم میگوید:«رستمی قهرمان و دوست عزیز ماست و هر اتفاقی که بین ما بوده با رفتن من تمامشده است. از کیانوش دلخور نیستم از این موضوع دلخور هستم که فدراسیون به من میگفت مقابل ورزشکارسالاری با قدرت و محکم بایست اما در جلسه شورای فنی برخلاف آن رفتار میکرد و حتی آرای بزرگان وزنهبرداری را وتو میکرد و مجدداً به رستمی امتیاز میداد».
این سخنان انوشیروانی در کنار دعوت دوباره رستمی به اردوی تیم ملی میتواند با سرکشی کیانوش همراه شود یا او که دیگر راهی پیش روی خود نمیبیند در شرایط بسیار ضعیفی که قرار دارد در اردوهای تیم ملی شرکت کند و البته دیگر با وجود سهراب مرادی، ستاره تیم ملی نخواهد بود. در این میان آنچه مشخص است ضعف مدیریتی در فدراسیون وزنهبرداری در قبال ورزشکاران است که برای بازگشت آنها به میانداری نهادی غیرتخصصی و غیرفنی پاسخ مثبت میدهد و در زمان دیگری برخلاف این جلسه، رستمی را به اردوی تیم ملی فرا میخواند.