• یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 26 شوال 1445
  • 2024 May 05
دو شنبه 10 دی 1397
کد مطلب : 42885
+
-

اختلاف قیمت 57درصدی در میادین میوه و تره‌بار

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: از بین محصولاتی که در میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شوند، پرتقال درجه یک با 57درصد و انگور و هندوانه با 55درصد اختلاف قیمت، بیشترین تفاوت قیمت را نسبت به محصولات مشابه در سطح شهر دارند.
سیدسعید راد، اضافه کرد: «این در شرایطی است که اختلاف قیمت اقلام پر‌مصرفی همچون گوشت گوسفند و گوساله، تخم‌مرغ، برنج داخلی و عدس نیز به 22تا 36درصد می‌رسد.
 به گزارش همشهری، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران یادآور شد: «به‌طور متوسط، قیمت محصولات عرضه‌شده در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در مقایسه با میانگین قیمت سطح شهر، در گروه میوه‌جات 47درصد، در گروه سبزیجات 34.5‌درصد و در گروه حبوبات 18.5درصد تفاوت دارد. محصولاتی همچون گوشت گوسفند 36درصد، گوشت گوساله 22درصد، گوشت مرغ 10درصد، تخم‌مرغ 26درصد، برنج داخلی 22درصد و قندوشکر 12درصد در میادین و بازارهای میوه‌وتره‌بار، کمتر از میانگین قیمت سطح شهر است.» 
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران تأکید کرد: «این سازمان همه اهتمام خود را برای کنترل قیمت‌ها به‌کار گرفته و با تمام توان به تلاش خود برای کنترل قیمت‌ها و افزایش کیفیت محصولات عرضه‌شده در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار جهت افزایش رضایتمندی شهروندان ادامه خواهد داد.» 

این خبر را به اشتراک بگذارید