کشاورزان کیویکار غرب مازندران سالانه 55 تا 60 هزار تن کیوی تولید میکنند که به دلیل برخوردارنبودن از امکانات حمل و نقل سریع و مناسب برای صدور محصول، تنها 30درصد از این مقدار صادر میشود. به گفته یک عضو شورای کیویکاران استان مازندران، ایران میتواند 80درصد محصول کیوی خود را به خارج صادر کند که این کسب درآمد ارزی و توسعه کشت کیوی را در غرب مازندران موجب خواهد شد. مهندس امیر حسینی معتقد است اگر تنها 5/2درصد از اراضی قابل کشت مازندران زیر کشت کیوی برود، ایران به تنهایی معادل همه کشورهای تولیدکننده این محصول، کیوی تولید خواهد کرد. ایران اکنون رکورد جهانی برداشت کیوی در واحد سطح را در اختیار دارد و کیوی مازندران با اندازه و وزن مطلوب خریدار زیادی دارد. یکی از دلایل این موفقیت برپایی منظم کلاسهای آموزشی است.
شنبه 8 دی 1397
کد مطلب :
42629
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/VKpX
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved