• سه شنبه 12 اسفند 1399
  • الثُّلاثَاء 18 رجب 1442
  • 2021 Mar 02
شنبه 8 دی 1397
کد مطلب : 42626
+
-

خوردنی‌ها و نخوردنی‌های دیابتی‌ها

سلامت
خوردنی‌ها و نخوردنی‌های دیابتی‌ها


صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
دیابتی‌ها به اندازه دارو درمانی، باید به خوراکی‌هایی که می‌خورند، دقت داشته باشند. میزان کربوهیدرات موجود در مواد غذایی، گلایسمیک ایندکس (GI) که همان سرعت ورود قند به خون پس از مصرف یک ماده غذایی است، درصد مواد مغذی و حتی چربی و پروتئین موجود در غذاها در کنترل دیابت اهمیت دارد. نباید‌های دیابتی، قند‌های ساده، برنج و نان سفید، سیب زمینی پخته، نوشیدنی‌های صنعتی و آبمیوه‌ها، کیک‌ها و میوه‌های شیرین، غذاهای آماده، سرخ شده و پروسس شده، سوسیس و کالباس، شکلات صبحانه و مرباست. در واقع خوردنی‌های خطرناک برای همه افراد باید رعایت شود اما دیابتی‌ها بیشتر باید در خوردن آنها دقت کنند. خوراکی‌های مفید که می‌تواند تا درصد زیادی به کنترل دیابت کمک کند، شامل نان‌ها و برنج قهوه‌ای، سبزی‌های برگ سبز، سالاد در هر وعده غذایی، ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته، اختصاص روزهایی در هفته به خام گیاهخواری، عدس، جو دو سر، گوشت‌های کم چربی، تخم مرغ، ماست کم چربی، بروکلی به‌دلیل دارا بودن کروم، دارچین و زردچوبه و خوردن میوه‌های کامل است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید