مواد لازم:
آب انار خالص یک لیوان
پودر نشاسته۲ قاشق غذاخوری
شکر به میزان دلخواه
شربت انار و پودر گردو مقداری
طرز تهیه:
آب انار، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه بریزید و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. درصورت تمایل میتوانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید. برای درستکردن شربت انار، آب انار را با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود؛ شربت خوش طعم و گوارایی بهدست میآید.
شما با این دستور ساده میتوانید انواع مسقطیهای میوهای را تهیه کنید
میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی را شیرین، ملس یا ترش درست کنید.
مسقطی انار
در همینه زمینه :