• پنج شنبه 28 تیر 1403
  • الْخَمِيس 11 محرم 1446
  • 2024 Jul 18
پنج شنبه 29 آذر 1397
کد مطلب : 41609
+
-

خورش ناردون

خورش ناردون

مواد لازم:

  مرغ یک عدد
  پیاز درشت یک عدد
  دانه انار تازه۲ پیمانه
  رب گوجه‌فرنگی (اختیاری) یک قاشق غذاخوری
  نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار لازم

این خورش غذای محبوب شمالی‌ها در فصل پاییز و زمستان است. این خورش در شب یلدا به‌عنوان غذای که انار است و مخصوصا در شب یلدا تهیه کرده و همراه با مرغ میل کنید و از طعم جدید و جادویی آن لذت ببرید. در شمال کشور این غذا را به اسم خورش انار و ناردون هم می‌شناسند.

طرز تهیه:

مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به‌ مدت 5/1 ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد. پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می‌کنیم. دانه‌های انار را در آن تفت می‌دهیم تا آب انار کشیده شده و خورش به روغن بیفتد. درصورت قرمز نبودن انارها رب‌گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه‌جات را داخل آن می‌ریزیم. مرغ را  به مواد اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی بماند. خورش را بدون گذاشتن درپوش قابلمه (زیرا دانه‌های انار سفید خواهند شد) به‌مدت نیم‌ساعت روی حرارت ملایم نگه می‌داریم تا جا بیفتد. درصورت تمایل می‌توانیم بادمجان‌های سرخ‌شده را هم کنار آن قرار دهیم.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :