لبوی شکمپر شب یلدا
شلغم و لبو 2تا از خوراکیهای خوشمزه شب یلدا هستند که با توجه به خاصیتی که دارند میتوانند انتخاب بسیار خوبی برای سفره شب یلدایی شما باشند.
دستور پخت
مواد لازم:
لبوی درشت3عدد
آب لیمو: خیلی کم
سیبزمینی متوسط پخته 3عدد
ذرت پخته : یکسوم پیمانه
نخود فرنگی پخته : یکسوم پیمانه
خیار شور : یکسوم پیمانه
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
ماست پرچرب: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1- لبوها را با کمی آبلیمو (برای ثبات رنگ) و مقدار بسیار کمی شکر (نمیخواهیم شیرین شود) میپزیم.
2- بعد لبوها را حلقهحلقه میکنیم. هرقدر بتوان لبوها را نازکتر حلقه کرد، نتیجه کار بهتر میشود.
3- قالبهای کوچکی را انتخاب کنید. در این شکل از یک قالب گرد به اندازه کف کاسهها استفاده شده است.
4- سپس پلاستیک فریز را به 4قسمت تقسیم کرده و کف کاسه بگذارید و لبوها را قالب بزنید.
5- به اندازه ارتفاع دیواره کاسهها، لبوها را به شکل مستطیل برش داده و به دیواره کاسه بچسبانید. چون لبوها مرطوبند راحت به دیواره میچسبند.
6- سیبزمینی را رنده کرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور (اگر جعفری هم باشد خوب است) را با هم مخلوط میکنیم. نمک و فلفل و سس را هم به مواد اضافه، سپس کاسهها را از مواد پر میکنیم.
7- در انتها یک برش دیگر از لبو را روی مواد میگذاریم و پلاستیک را روی آن میبندیم. (بهصورت بقچه)
8- لبوها را در یخچال برای چند ساعت قرار میدهیم تا مواد خوب فرم بگیرند. بعد از حداقل 2 ساعت، لبوهای قالبی را داخل ظرف مورد نظر برمیگردانیم. میتوانید برای تزئین از سس مایونز و قرمز یا سبزیجات مختلف استفاده کنید.