• پنج شنبه 28 تیر 1403
  • الْخَمِيس 11 محرم 1446
  • 2024 Jul 18
پنج شنبه 29 آذر 1397
کد مطلب : 41607
+
-

لبوی شکم‌پر شب یلدا

لبوی شکم‌پر شب یلدا

شلغم و لبو 2تا از خوراکی‌های خوشمزه شب یلدا هستند که با توجه به خاصیتی که دارند می‌توانند انتخاب بسیار خوبی برای سفره شب یلدایی شما باشند.

دستور پخت

  مواد لازم:

  لبوی درشت3عدد
  آب لیمو: خیلی کم
  سیب‌زمینی متوسط پخته 3عدد
  ذرت پخته : یک‌سوم پیمانه
  نخود فرنگی پخته : یک‌سوم پیمانه
  خیار شور  : یک‌سوم پیمانه
  سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
  ماست پرچرب: 2 قاشق غذاخوری
  نمک و فلفل به میزان لازم

   طرز تهیه:


1- لبوها را با کمی آبلیمو (برای ثبات رنگ) و مقدار بسیار کمی شکر (نمی‌خواهیم شیرین شود) می‌پزیم.

2- بعد لبوها را حلقه‌حلقه می‌کنیم. هرقدر بتوان لبوها را نازک‌تر حلقه کرد، نتیجه کار بهتر می‌شود.



3- قالب‌های کوچکی را انتخاب کنید. در این شکل از یک قالب گرد به اندازه کف کاسه‌ها استفاده شده است.

4- سپس پلاستیک فریز را به 4قسمت تقسیم کرده و کف کاسه بگذارید و لبوها را قالب بزنید.



5- به اندازه ارتفاع دیواره کاسه‌ها، لبوها را به شکل مستطیل برش داده و به دیواره کاسه بچسبانید. چون لبوها مرطوبند راحت به دیواره می‌چسبند.

6- سیب‌زمینی را رنده کرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور (اگر جعفری هم باشد خوب است) را با هم مخلوط می‌کنیم. نمک و فلفل و سس را هم به مواد اضافه، سپس کاسه‌ها را از مواد پر می‌کنیم.



7- در انتها یک برش دیگر از لبو را روی مواد می‌گذاریم و پلاستیک را روی آن می‌بندیم. (به‌صورت بقچه)



8- لبوها را در یخچال برای چند ساعت قرار می‌دهیم تا مواد خوب فرم بگیرند. بعد از حداقل 2 ساعت، لبوهای قالبی را داخل ظرف مورد نظر برمی‌گردانیم. می‌توانید برای تزئین از سس مایونز و قرمز یا سبزیجات مختلف استفاده کنید.

این خبر را به اشتراک بگذارید