مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار با اشاره به سابقه و سنت شب یلدا در آداب و فرهنگ ایرانی گفت: «عموماً میوههایی در شب یلدا استفاده میشود که حاوی آنتیاکسیدان بالایی است و این، نشاندهنده توجه ایرانیان به نسبت بین تغذیه و سلامتی است. محصولات ارگانیک با توجه به ویژگیهایشان، تامینکننده سلامت شهروندان است که در این ایام تمایل بیشتری به مصرف محصولات ارگانیک دارند.» به گزارش همشهری، سیدسعید راد با تأکید بر تأثیر سنتهای ایرانی- اسلامی در حفظ سلامتی شهروندان، ادامه داد: «هدف از برگزاری جشنواره ارگانیک در آستانه شب یلدا، فراهم کردن امکان دسترسی شهروندان به محصولات سالم و ارگانیک برای مصرف در شب یلدا بهعنوان یکی از کهنترین سنتهای ایرانی است.»
سه شنبه 27 آذر 1397
کد مطلب :
41313
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/yn2R
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved