ویژگیهای نخودفرنگی
صدف کوهکن/متخصص تغذیه
نخودفرنگی یا نخود سبز یکی از سالمترین خوراکیهایی است که میتوان در برنامههای غذایی گنجاندش. از کودکان تا بزرگسالان و سالمندان به شکل کامل، مخلوط با غذاها یا پوره میتوانند از آن استفاده کنند و حتی اگر لایه رویی آن نازک باشد، قابل خوردن است. نخود فرنگی حاوی ویتامینهای K، A، C، B، منگنز، اسید فولیک، فیبر محلول و نامحلول و آنتیاکسیدان است. از دسته سبزیهاست و کمچرب محسوب میشود و برای افرادی که کلسترول بالایی دارند یا به فکر سلامت قلب و عروق خود هستند، مفید است. مادران باردار و شیرده بهتر است بهدلیل برخورداری از اسید فولیک و ویتامینها از نخودفرنگی در برنامه غذایی خود استفاده کنند. اگر بهدنبال کاهش وزن هستید، بدانید که بهدلیل نشاستهای بودن نخودفرنگی ممکن است نسبت به کدو، کاهو، گوجهفرنگی، بروکلی، خیار یا سبزیها پر آبتر و کالری بالاتری داشته باشد، بنابراین نیاز است که مقدار مصرف آن در افراد چاق و دیابتی کنترل شود.