صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
درباره خاصیت جوانسازی یا ضدپیری غذاها، تحقیقات متفاوتی وجود دارد. در برخی از موارد، پیشگیری از بیماریهای مرتبط با سن، یا درمان زودهنگام راهکار جوان ماندن است. در موارد بسیاری هم، عدم استفاده از غذاهایی که پروسه فرسودگی اندامها را بهدنبال دارد، مهم شناخته میشود. به شکل جامع، مصرف برخی مواد مغذی و ویتامینها شامل اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی سالمون، قزلآلا و ساردین زیاد است یا ویتامینهای گروه B و C بهدلیل خاصیت آنتیاکسیدانی بسیار توصیه میشود. غذاهایی نظیر فلفل دلمهایهای رنگی، آووکادو، بروکلی، اسفناج، گوجه فرنگی، پاپایا، توت فرنگی، کاهو، خیار، مغزهای گیاهی و هندوانه علاوه بر پر آب و کم کالری بودن میتواند در سالم نگه داشتن پوست که در واقع مهمترین عامل جوان و شاداب بودن است، سهم عمدهای داشته باشد. طبیعی است که مصرف کمتر قندهای ساده، چربیهای جامد و نوشیدنیهای انرژیزا سلامت ارگانها را به همراه دارد.
ویژگی جوانسازی و ضدپیری غذاها
در همینه زمینه :