شما بدهکارید آقای رئیس
برخورد با تیم منظم، پرانگیزه و پرستاره السد در نیمهنهایی آسیا، درست به اندازه نبرد فصل گذشته با الهلال عربستان در همین مرحله از لیگ قهرمانان دشوار بهنظر میرسید اما چه اتفاقی افتاد که پرسپولیس برانکو در برابر الهلال تحقیر شد اما توانست السد را از این تورنمنت کنار بزند و حضور در نخستین فینال تاریخ لیگ قهرمانان را تجربه کند؟ علی اکبر طاهری، روایت خاص خودش را در مورد این «تفاوت» دارد. مدیرعامل سابق سرخپوشان، معتقد است که پرسپولیس در دوران مدیریت او با وجود شایستگی، از حضور در دیدار فینال بازمانده است؛ «متأسفانه پرسپولیس من در عین شایستگی و با بازیکنان خوبی که داشتیم بهخاطر اتفاقاتی که شب قبل از بازی رقم زدند، با بدشانسی حذف شد.» قبل از هر چیز، استفاده از عبارت «پرسپولیس من» نشان میدهد مدیران باشگاه در دوران مدیریت، پرسپولیس را مثل یک ملک شخصی متعلق بهخودشان میدانند. صعود پرسپولیس تا مرحله نیمهنهایی آسیا در فصل گذشته، حاصل سختکوشی مربی و بازیکنان تیم بود و حقیقت آن است که علی اکبر طاهری، سهم چندانی در این اتفاق نداشت. علاوه بر این اشاره مداوم به «بدشانسی» برای تیمی که 4گل از حریف دریافت کرده، نشان از ناآشنایی با فوتبال دارد. ماجرا ساده بهنظر میرسد. پرسپولیس فصل گذشته ضعیفتر از الهلال ظاهر شد و از لیگ قهرمانان کنار رفت اما در مدت یک سال، بسیاری از ضعفها را برطرف کرد تا از گردنه سخت نیمهنهایی عبور کند. حالا بهنظر میرسد مدیریت طاهری، یکی دیگر از ضعفهای برطرفشده باشگاه باشد.
علی اکبر طاهری برای مدتها بهخاطر دوری از هیاهو و عادت فاصله گرفتن از مصاحبه، بهعنوان یک مدیر متفاوت در باشگاه پرسپولیس شناخته میشد اما هرچه زمان بیشتری گذشت، طاهری نیز جنبههای متفاوتتری را از مدیریتاش عیان کرد. او حالا «برنامه نود» را بهخاطر پرداختن به «طارمیگیت» در شب مسابقه حساس با الهلال سرزنش میکند اما آیا اگر نود به این سوژه ملتهب نمیپرداخت، پرسپولیس از نقل و انتقالات محروم نمیشد؟ سرخپوشان تنها چند روز قبل از مسابقه رفت با حریف عربستانی، در معرض محرومیت فیفا قرار گرفتند و به جز مهدی طارمی، دو پنجره نقلو انتقالات را نیز از دست دادند. متهم ردیف اول این پرونده، مدیرانی بودند که ترجیح دادند در تمام مدت به سکوت پناه ببرند و هرگز به سراغ یک مذاکره جدی برای رفع بحران ایجاد شده در مورد قرارداد فسخ شده طارمی با ریزهاسپور نروند. مهدی طارمی با علاقه خودش باشگاه را ترک کرد و با نظر شخصی خودش، تصمیم به بازگشت گرفت اما از نگاه فدراسیون بینالمللی فوتبال، باشگاه پرسپولیس او را برای بازگشت تحریک کرده بود. طاهری ماهها زمان داشت تا با ارائه مدارک مستدل، ثابت کند که چنین ادعایی صحت ندارد اما آقای مدیر دست روی دست گذاشت و با انفعالاش، برای باشگاه یک دردسر بزرگ خلق کرد. باز شدن پای حسین هدایتی به باشگاه، در همین دوران با جدیت اتفاق افتاد. درست مثل خرید دو بازیکن اوکراینی و البته دستبردن در تاریخ واقعی قرارداد طارمی که رسواییهای بزرگی را در پرسپولیس رقم زدند.
پس از افشای جزئیات باورنکردنی پرونده مهدی طارمی، علی اکبر طاهری روی خط تلفنی آنتن زنده برنامه نود از برگزاری یک کنفرانس خبری برای افشای همه حقایق خبر داد اما محرومیت پرسپولیس از دو پنجره نقل و انتقالات به روزهای پایانی رسیده و کنفرانس طاهری هنوز هم برگزار نشده است! اگر او واقعا حقایقی برای تبرئه خودش داشت، بدون تردید این حقایق را بر زبان میآورد اما بهنظر میرسد در این پرونده، افشای حقیقت چندان به سود آقای مدیر نباشد. او از فوتبال طرد شده تا هرچند وقت یکبار به بدشانسیهای پرسپولیس در دوران مدیریتاش اشاره کند و با ژستی طلبکارانه، مشغول تحریف تاریخ باشد. البته که پرسپولیس میتوانست در فصل گذشته نیز به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسد اما مدیریت طاهری، در قواره رسیدن به این موفقیت بزرگ نبود. او کوچکتر از باشگاه بهنظر میرسید و قرمزها، بهخاطر این موضوع تاوان سختی دادند.