مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به طرح جایگزینی مشق شب برای کلاسهای اول تا سوم ابتدایی گفت: خواندن و رونویسی را بنا به اقتضای پایه، حذف نمیکنیم اما رونویسی باید بهگونهای باشد که دانشآموز احساس تکرار و انجام کار بیهوده را نداشته باشد و از انجام آن لذت ببرد. مرتضی شکوهی در گفتوگو با ایسنا، درباره اهداف آموزش و پرورش از جایگزینی تکالیف مهارتمحور بهجای مشق شب و همچنین چگونگی اجرای آن توضیحاتی ارائه و بیان کرد: یکی از موضوعاتی که همواره در آموزش و پرورش برای خانوادهها، دانشآموزان و معلمان یک دغدغه بوده، تکالیف در منزل است.
وی افزود: باتوجه به مطالعات انجامشده و تجارب قبلی، شماری از معلمان بهصورت خودجوش بهمنظور کاهش آسیب تکالیف شب، اقداماتی را انجام دادهاند. اما آموزش و پرورش برای آنکه بتواند در این زمینه یک برنامه منسجم را اجرا کند از سال گذشته مطالعاتی پیرامون چگونگی جایگزینکردن تکالیفی که چندان مفید نیستند و بچهها انگیزه بالایی برای انجام آن ندارند را شروع کرد. مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پس از برگزاری نشستهای کارشناسی، دستورالعملی تهیه، آماده و از ابتدای سال تحصیلی ابلاغ شده است گفت: مدارس طبق این چارچوب در پایه اول تا سوم بهجای مشق شب که انگیزهای برای انجام آن ندارند، تکالیفی با رویکرد مهارتمحور را انجام میدهند.
شکوهی ادامه داد: البته در سال اول اجرا، در هر استان یک منطقه که شرایط لازم را داشته باشد انتخاب میشود. پس از آن ارزیابیهای لازم صورت میگیرد و آسیبها و موانع شناسایی میشود تا طرح بهتدریج توسعه یابد. به گفته وی، تأکید ما در این طرح این است که دانشآموزان تکالیفی را انجام دهند که هم انگیزه انجام آن را دارند و هم به ارتقای مهارتهای زندگی و بهبود جریان تحصیلشان کمک میکند.
یکشنبه 15 مهر 1397
کد مطلب :
33103
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/l0x6
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved