سلامت
مقابله با افسردگیهای فصلی
افسردگیهای فصلی که معمولا در پاییز شیوع بیشتری دارد با توجه به غذایی که میخوریم قابل کنترل است. اسید فولیک یکی از موادی است که به بهبود علایم افسردگی فصلی کمک میکند. اسفناج، عدس، کاهوهای سبز ایرانی، بروکلی، تخم مرغ، حبوبات و سبزیهای برگ سبز میتوانند به شکل سالاد روزانه مصرف شوند. جو دوسر، شیر گرم کمچرب، گوشت بوقلمون و کاهو بهدلیل افزایش ترشح سروتونین میتوانند باعث آرامش شوند. لبو یا همان چغندر پخته بدون افزودن شکر منبع آنتیاکسیدان است و میتواند مفید باشد. محدودیت مصرف شکر، قندهای ساده، چربیهای اشباع و سرخکردنیها توصیه میشود. مرکبات به شکل کامل و همراه با پالپ میوه میتوانند میان وعدههای مفیدی باشند.