چشم انداز
شاید تا ۳۰ سال دیگر شکلات نباشد
کاهش رطوبت و افزایش دمای هوای جهان بهخاطر گرمایش جهانی شاید باعث شود که تا ۳۰ سال دیگر شکلات به یک خوراکی اعیانی تبدیل شود. به گزارش بیزنس اینسایدر، تحقیقات جدید نشان میدهد که با ادامه وضعیت کنونی احتمال دارد که تا سال ۲۰۵۰ گیاه کاکائو که ماده اصلی شکلات است، منقرض شود. به همینخاطر دانشمندان در تلاش هستند تا با تغییر ژن گیاه کاکائو جهان را از کمبود شکلات نجات دهند. درصورتی که افزایش دما به روال کنونی ادامه داشته باشد، مناطق اصلی پرورش این گیاه تا سال 2050 دیگر از شرایط مناسب برای رشد آن برخوردار نخواهند بود. پیش از این دانشمندان درباره موز هم مشکل مشابهی البته بهخاطر نوعی آفت داشتند و مجبور شدند ماجرا را با پرورش نژاد جدیدی حل کنند.
در همینه زمینه :