• پنج شنبه 30 مهر 1405
  • ١١ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Oct 22
پنج شنبه 30 مهر 1405
کد مطلب : 283544
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/gLMGk
+
-

هدیه خاص برای انجمن حمایت از بیماران سرطانی رامسر

کوتاه‌تر از گزارش
هدیه خاص برای انجمن حمایت از بیماران سرطانی رامسر

محمود مولایی؛ روزنامه‌نگار

انجمن حمایت از بیماران سرطانی رامسر پس از سال‌ها فعالیت در حوزه حمایت از بیماران نیازمند، با اهدای یک واحد مستقل ۱۱۸مترمربعی مجهز به امکانات و تجهیزات موردنیاز از سوی خانواده زنده‌یاد ناصر حلاجیان، صاحب یک دفتر مستقل شد. مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی شهرستان رامسر در مازندران که همسر مرحوم ناصر حلاجیان است، با اشاره به مشکلات مالی بیماران مبتلا به سرطان به همشهری می‌گوید: «زمانی که مدیر بیمارستان بودم، از نزدیک با مشکلات این بیماران آشنا شدم و می‌دیدم که هزینه‌های درمان برای آنها بسیار سنگین است و اکثریت قریب به اتفاق بیماران توانایی پرداخت این هزینه‌ها را ندارند. همین موضوع باعث شد به فکر راه‌اندازی مرکزی خیریه برای حمایت از بیماران سرطانی بیفتم.»  خدیجه داوطلب ادامه می‌دهد: «سال ۱۳۸۸، پس از بازنشستگی، تصمیم گرفتم با بزرگان شهر و پزشکان مشورت کنم تا ‌خیریه‌ای برای حمایت از بیماران راه‌اندازی کنیم. سرانجام در سال ۱۳۹۲، با کمک تعدادی از خیران و پزشکان توانستیم این انجمن را تأسیس کنیم. از همان ابتدا با مشکل تأمین مکان مواجه بودیم اما در همین سال مجوز فعالیت انجمن را دریافت کردیم.»
او درباره اینکه چگونه این انجمن صاحب یک دفتر مستقل شد، توضیح می‌دهد: «همسرم یک واحد آپارتمان در مرکز شهر داشت که آن را در اختیار انجمن قرار داد. از نیمه دوم سال ۹۲، این واحد محل فعالیت انجمن شد و تمام هزینه‌های مربوط به آن، حتی هزینه برگزاری جلسات از سوی همسرم تأمین می‌شد تا مبالغی که مردم برای حمایت از بیماران پرداخت می‌کردند، صرف امور خود بیماران شود. به‌تدریج متوجه شدیم فضای موجود برای برگزاری همایش‌ها، جلسات و انجام هماهنگی‌های لازم کوچک است. به همین دلیل، موضوع را با همسرم در میان گذاشتم که واحد بزرگ‌تری در اختیار انجمن قرار دهیم.» 
داوطلب عنوان می‌کند: «همسرم در دوران پاندمی کرونا از دنیا رفت. با توجه به نیاز انجمن به فضای مناسب‌تر تلاش کردم ساختمانی را برای این کار آماده کنم. پس از ساخت و آماده‌سازی واحد موردنظر، تجهیزات لازم را نیز تهیه کردم و آن را برای استفاده انجمن در اختیار مسئولان آن قرار دادم. امیدوارم خداوند این کار را قبول کند.»




 

این خبر را به اشتراک بگذارید