سلامت
مزایا و معایب تخم مرغ
صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
سفیده تخممرغ سرشار از پروتئین است و در تغذیه ورزشکاران بهعنوان غذایی مفید جایگاه ویژهای دارد. در اصل سفیده تخممرغ اسید آمینههای مفیدی برای ماهیچهسازی داراست، کالری کمی دارد و یکی از بهترین گزینههای غذایی برای ورزشکاران بهشمار میآید. مشکل اما خوردن یا نوشیدن سفیده تخممرغ خام است که گاهی ورزشکاران تعداد زیادی از آن را به توصیه مربیهای بدنسازی که در باشگاهها رژیم غذایی میدهند، با نوشیدنی مخلوط میکنند. علاوه بر بالابودن ریسک آلودگی به انگل سالمونلا، سفیده تخممرغ خام حاوی ترکیب آویدین است که مانع از جذب بیوتین میشود. خوردن سفیده تخممرغ خام به ورزشکاران توصیه نمیشود؛ درحالیکه سفیده تخممرغ پخته منبع مناسب پروتئین است.