• یکشنبه 26 مهر 1405
  • ٧ جمادى الأولى ١٤٤٨
  • 2026 Oct 18
یکشنبه 26 مهر 1405
کد مطلب : 283296
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qYLLk
+
-

دود از کنده بلند شد

حسن جانفشان که مسن‌ترین ورزشکار ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویاست، نخستین مدال کاروان ایران را قطعی کرد

دود از کنده بلند شد

بازی‌های پاراآسیایی‌2026 ناگویا امروز به‌طور رسمی آغاز می‌شود و این در حالی است که ایران دیروز نخستین مدالش را در این بازی‌ها قطعی کرد. برای پنجمین دوره است که بازی‌های پاراآسیایی برگزار می‌شود. در این دوره ورزشکاران در 18رشته ورزشی رقابت می‌کنند و ایران هم که با 166ورزشکار راهی ناگویا شده، در 15رشته نماینده دارد. از این تعداد ایرانی، 62ورزشکار زن هستند و 104نفر مرد. اتفاق مهم در کاروان ایران این است که آنا جهانگرد، دانش‌آموز جانباز جنگ 40روزه، به‌عنوان سرپرست معنوی، ورزشکاران را همراهی می‌کند. با توجه به همین موضوع شعار‌کاروان هم «به یاد کودکان هیروشیما، غزه، میناب» انتخاب شده تا پیام مظلومیت همه کودکان و قربانیان جنگ به همه جهانیان مخابره شود. امروز هم در مراسم افتتاحیه، روح‌الله رستمی، ورزشکار پاراوزنه‌برداری که 3مدال پارالمپیکی دارد، به همراه سمیه‌ رحیمی نماینده پاراتیروکمان، پرچمداری کاروان ایران را به‌عهده دارند.

   شروع قبل از افتتاحیه 
مراسم افتتاحیه بازی‌ها و رژه کاروان‌های ورزشی امروز انجام می‌شود اما مسابقات تعدادی از رشته‌ها از روز جمعه آغاز شده است؛ مسابقات بسکتبال با ویلچر زنان و مردان، فوتبال، گلبال، بوچیا و پاراتنیس‌ و اتفاق مهم اینکه نخستین مدال ایران در این باز‌ی‌ها دیروز قطعی شد.
   حسن جانفشان که با 60سال‌، مسن‌‌ترین ورزشکار‌ کاروان ایران و تنها نماینده ایران در پاراتنیس است، قرار است نخستین مدال کاروان را بگیرد. جانفشان که در گروه B و کلاس‌2 مسابقه می‌دهد، دیروز ابتدا نماینده ژاپن را شکست داد و در مسابقه دوم هم بازیکنی از ماکائو را برد. او که در مرحله یک‌چهارم نهایی با قرعه استراحت روبه‌رو شده بود، به نیمه‌نهایی صعود کرد و مدال برنزش را قطعی کرد. جانفشان روز دوشنبه برای صعود به فینال مسابقه می‌دهد.
   تیم فوتبال نابینایان ایران که در بازی اول و مقابل تایلند نتیجه را از دست داده بود، دیروز در بازی دوم کره‌جنوبی را 3بر یک شکست داد. مسابقات فوتبال با حضور 6تیم برگزار می‌شود.
   تیم گلبال دیروز در نخستین بازی مقابل کره‌جنوبی قرار گرفت و 5بر3 به این تیم باخت. قطر دومین حریف گلبال ایران در این بازی‌هاست.
    ایران در مسابقات بوچیا هم یک برد و 2شکست داشت. ندا غائبی، 8بر یک نماینده سنگاپور را برد. مریم فلاح، با همین نتیجه مقابل ورزشکاری از هنگ‌کنگ شکست خورد. حسین اسماعیلی هم 10بر3 مقابل نماینده هنگ‌کنگ نتیجه را از دست داد.‌

2برد اول بسکتبالیست‌ها

تیم بسکتبال با ویلچر ‌ که در بازی اول 81بر‌23 عراق را شکست داده بود، دیروز به دومین پیروزی خود رسید. بسکتبالیست‌های ایران در بازی دوم کره‌جنوبی را 67بر‌62 بردند. دوشنبه ایران در آخرین بازی مرحله گروهی باید با فیلیپین بازی کند. برخلاف مردان، تیم زنان ایران در 2بازی، بازنده بودند. آنها در بازی اول به ژاپن باختند و در بازی دوم به تایلند.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید