• شنبه 31 مرداد 1405
  • ٩ ربيع الأول ١٤٤٨
  • 2026 Aug 22
شنبه 31 مرداد 1405
کد مطلب : 280462
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/E9GY0
+
-

ساخت ۱۰مدرسه با معماری تعاملی و آینده‌نگر

امروز آیین خشت‌گذاری ۱۰مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر برگزار می‌شود. این فعالیت با همکاری دولت و شهرداری انجام شده و سخنگوی شهرداری تهران آن را نمادی از انسجام و همکاری میان دولت و شهرداری تهران در مسیر خدمت‌رسانی حداکثری به مردم و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز شهر می‌داند. عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران دراین‌باره بیشتر توضیح می‌دهد.

شهرداری در کنار دولت
آینده به‌دست نسل دانش‌آموز ساخته می‌شود و برای تحقق این هدف شهرداری تهران با تمام ظرفیت در کنار دولت قرار گرفته است. رویکرد جدید مدیریت شهری در طراحی مدارس، تبدیل این فضاها از ساختمان‌هایی صرفا آموزشی به مجموعه‌هایی برای یادگیری، تعامل اجتماعی، ورزش، فرهنگ و ارائه خدمات محله‌ای است. چون مدرسه فقط محلی برای آموزش نیست، بلکه یکی از مهم‌ترین بسترهای شکل‌گیری شخصیت، مهارت و آینده فرزندان این سرزمین است؛ ازهمین‌رو در طراحی مدارس جدید تهران تلاش شده است نگاه به مدرسه، نگاهی آینده‌نگر و متناسب با نیازهای نسل جدید باشد.

مدرسه، بخشی از ساختار اجتماعی محله 
طرح معماری مدارس تهران وارد مرحله طراحی نمونه‌های مشخص شده است و در این رویکرد، مدرسه به‌عنوان بخشی از ساختار اجتماعی محله دیده می‌شود؛ به این معنا که این فضاها علاوه بر کارکرد آموزشی می‌توانند در ساعات مختلف روز میزبان فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و خدماتی محله باشند.

شناسایی ۸۰ زمین برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی
تاکنون ۸۰ زمین پیشنهادی برای اجرای طرح مدارس شناسایی شده و در مرحله نخست، ظرفیت تعدادی از این زمین‌ها در مناطق ۱۵، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۲ مورد بررسی قرار گرفته است. براساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته خشت‌گذاری ۱۰مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر امروز، شنبه 31مرداد انجام می‌شود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید