• شنبه 24 مرداد 1405
  • ٢ ربيع الأول ١٤٤٨
  • 2026 Aug 15
شنبه 24 مرداد 1405
کد مطلب : 280143
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0VOZ5
+
-

مقابله با آلودگی نفتی و چند خبر خوب دیگر

جنگ قطعا اتفاق و رویداد خوبی نیست‌ اما غالب جنگ‌ها بدون اینکه ما بخواهیم اتفاق می‌افتد؛ مثل همین جنگ‌تحمیلی‌سوم علیه ایران که آمریکا و دار و دسته‌اش راه انداخته‌اند. اما در دل و در سایه این رویداد بدشگون نیز‌ اتفاق‌های مثبتی می‌افتد و ظرفیت‌هایی آزاد و تحت فشار جنگ، الماس‌هایی ساخته می‌شود. باهم در این روزهای تعلیق و سختی، نگاهی به خبرها و رویدادهای خوب ‌ می‌اندازیم.

افزایش 30درصدی/ محسن باقرپور، مدیرکل گمرک بازرگان گفت: پس از بازگشایی مسیر سوم تردد کامیون‌ها در مرز بازرگان، تعداد پذیرش کامیون‌های ایرانی از سوی گمرک گولبولاغ ترکیه به ۴۰۰ دستگاه خودروی باری سنگین در روز خواهد رسید و این یعنی افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به ترکیه.

افزایش درآمد گمرکی/ سرپرست گمرک رازی از افزایش چشمگیر شاخص‌های تجاری این مرز در 4ماه امسال خبر داد و گفت: در این مدت ۲۱۷ میلیون دلار کالا به وزن ۴۴۰ هزار تن از مرز رازی صادر شده که ارزش صادرات با رشد ۳۰۰ درصدی و وزن کالاهای صادراتی با افزایش ۲۹۳ درصدی همراه بوده است.

افزایش تولید نفت/ تازه‌ترین گزارش دبیرخانه اوپک از عملکرد اعضای آن در تولید نفت، نشان می‌دهد که تولید نفت ایران در‌ ماه ژوئیه (تیر - مرداد)‌ با افزایش ۲۶هزار بشکه‌ای نسبت به ‌ماه قبل از آن به ۲ میلیون و ۴۷۸ هزار بشکه در روز رسیده است.

وزنه‌برداران طلایی/ در ادامه رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جوانان آسیا، دیروز جمعه، نمایندگان ایران در دسته‌های ۱۱۰ و ۱۱۰+ کیلوگرم روی تخته رفتند و در پایان فرهاد قلی‌زاده، 3مدال طلا و طاها نعمتی‌مقدم 2مدال نقره و یک برنز کسب کردند.

کلاس‌های حضوری/ علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تکذیب شایعات مربوط به تأخیر در آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: مدارس در سال تحصیلی جدید همزمان با اول مهر به‌صورت ۱۰۰ درصد حضوری، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

4نشان جهانی/ تیم ملی المپیاد کامپیوتر جمهوری اسلامی ایران در سی‌وهشتمین دوره المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۲۶ در تاشکند، با کسب 2مدال نقره، یک مدال برنز و یک دیپلم افتخار، بار دیگر توانمندی دانش‌آموزان ایرانی در عرصه رقابت‌های علمی بین‌المللی را به نمایش گذاشت.

مقابله با آلودگی نفتی/ اسماعیل مکی‌زاده، معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: پس از دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر مشاهده آلودگی در سواحل شهر سوزا و روستای شیب‌دراز جزیره قشم عملیات مقابله با آلودگی دریایی توسط تیم‌های تخصصی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان و اداره بنادر قشم آغاز شد.

حفاظت از یوز آسیایی/ علی خانی، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان جنوبی از آغاز اجرای طرح جامع «یوزبان» با هدف حفاظت ویژه از زیستگاه‌های یوزپلنگ آسیایی در این استان خبر داد و گفت: برای تحقق اهداف این طرح و ایجاد زیرساخت‌های حفاظتی، اعتباری بالغ بر 8میلیارد تومان اختصاص یافته است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید