بمب، جان تازهعروس را گرفت
در روزهای جنگ تحمیلی با رژیم بعث عراق، صبح هفدهم فروردین ۱۳۶۴، تهران یکبار دیگر هدف حمله هوایی این رژیم قرار گرفت. در این حمله، دو راکت به فاصلهای اندک از یکدیگر در محدوده محله شمشیری و سهراه آذری فرود آمد و یکی از راکتها به کارخانه آلبرکو، تولیدکننده مواد شوینده، اصابت کرد. از آنجا که حمله پیش از آغاز ساعت کاری رخ داد، تلفات انسانی محدود بود، اما بخشی از کارخانه تخریب شد و یک نفر شهید و چهار نفر دیگر هم مجروح شدند.
راکت دوم به ساختمانی مسکونی برخورد کرد، اما منفجر نشد. این بمب پس از شکافتن سقف و عبور از چند طبقه، تا زیرزمین ساختمان، جایی که آشپزخانه یک رستوران قرار داشت، پایین رفت و همانجا متوقف شد. این تازه آغاز ماجرا بود؛ چون بمب به محدوده مسکونی اصابت کرده بود و هر لحظه امکان انفجار و تخریب بیشتر وجود داشت. به همین دلیل، نیروهای خنثیسازی نیروی هوایی برای خارج کردن آن وارد عمل شدند. عملیات بسیار دشوار بود، زیرا بمب در عمق چند متری زمین گیر کرده بود و نیروها ناچار شدند با حفاری آن را بیرون بیاورند.
در جریان این عملیات، امدادگران با صحنهای تلخ و فراموشنشدنی روبهرو شدند. در کنار بمب، بقایای پیکر دختری جوان قرار داشت که بعدها مشخص شد تازهعروس خانواده هنگام حمله در اتاق خود در طبقه دوم ساختمان بوده است. هرچند بمب پانصد کیلویی منفجر نشده بود، اما برخورد مستقیم با ساختمان و عبور از طبقات، جان این دختر را گرفت و پیکرش را تا زیرزمین با خود کشاند.