5مرد مسلح که با تهدید و ضربوشتم مرد طلافروش، بیش از 4کیلو طلا به سرقت برده بودند، دستگیر شدند. به گزارش همشهری، چند وقت قبل یک طلافروش به اداره پلیس رفت و گفت 5مرد مسلح به سمت او هجوم برده و حدود 4ونیم کیلو طلایی را که همراهش بوده به سرقت بردهاند.
او توضیح داد: یکی از مشتریان قدیمی من سفارش بیش از 4کیلو طلا داد و برای تحویل آنها با من در خیابانی خلوت واقع در جنوب غرب تهران قرارگذاشت. وقتی برای تحویل طلا و گرفتن پول رفتم، ناگهان او به همراه 4مرد دیگر به سمتم هجوم آورده و با تهدید کلت و قمه طلاهایی که همراه داشتم را به سرقت بردند.
با این شکایت، تحقیقات آغاز شد و هر 5مرد مسلح به دام افتادند. آنها به سرقت مسلحانه اقرار کردند و بازپرس دادسرای ویژه سرقت برای هر 5مردبه اتهام مشارکت در سرقت مسلحانه کیفرخواست صادر کرد.
چهار شنبه 20 خرداد 1405
کد مطلب :
277286
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/9QLpx
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved