• دو شنبه 25 خرداد 1405
  • ٢٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 Jun 15
یکشنبه 3 خرداد 1405
کد مطلب : 276608
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qYAgk
+
-

اعتراف فیلسوف آمریکایی: واشنگتن یک دولت سرکش است

‌افزایش انتقادهای سیاسی و فکری علیه جنگ
«فرانسیس فوکویاما»، نظریه‌پرداز و فیلسوف مشهور آمریکایی: آمریکا به نوعی به یک دولت سرکش تبدیل شده است که به بی‌ثباتی و بی‌نظمی جهانی کمک می‌کند و همچنین به نوعی مضحکه تبدیل شده است.
«مارجوری تیلورگرین»، نماینده سابق کنگره: نگرانم که رئیس‌جمهور آمریکا جنگ علیه ایران را بهانه‌ای برای لغو انتخابات ریاست‌جمهوری۲۰۲۸ کند.
«لوبوش بلاها»،عضو پارلمان اروپا: غرب از ایران متنفر است زیرا ایرانیان در مقابل غرب سر خم نمی‌کنند و زانو نمی‌زنند.
«جیسون کرو»،نماینده کنگره آمریکا: آمریکایی‌ها باید بدانند چه کسانی به جنگ با ایران رأی مثبت می‌دهند و چه کسانی رأی منفی می‌دهند(چون مردم این جنگ را نمی‌خواهند!)

‌ نگرانی اروپا از بحران انرژی و مالی
«والدیس دومبروسکیس»، کمیسر اقتصاد اروپا: در حال بررسی استفاده از انعطاف‌پذیری‌های موجود مالی پس از بحران انرژی ناشی از جنگ در تنگه هرمز هستیم.

‌تبعات جنگ بر قیمت سوخت در آسیا
خبرگزاری «ایندیا اکونومیست»: قیمت بنزین و گازوئیل در هند برای سومین بار در یک‌ماه تحت‌تأثیر نتایج تجاوز نظامی آمریکا به ایران افزایش شدیدی یافت.

‌حمایت کشورهای عربی از توافق با ایران
«محمد بن‌عبدالرحمن آل‌ثانی» ، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر: از تلاش‌ها برای رسیدن به توافقی فراگیر با ایران حمایت می‌کنیم.

‌ انزوای اسرائیل در مذاکرات
 روزنامه «نیویورک تایمز»: اسرائیل تا حد زیادی از مذاکرات آمریکا و ایران کنار گذاشته شده و این یک عقب‌نشینی تحقیرآمیز برای نتانیاهو است.
‌احتمال عقب‌نشینی یا شکست راهبردی آمریکا
 خبرگزاری «رویترز»: ترامپ ممکن است به‌دنبال راهی برای خروج آبرومندانه از شرایط یا پذیرفتن یک شکست راهبردی بلندمدت در برابر ایران باشد.

‌اعتراف مقامات اسرائیلی به بن‌بست
 «ایال زیر کوهن»،رئیس بخش روابط اطلاعاتی و دیپلماتیک موساد: تل‌آویو در بن‌بست استراتژیک گرفتار شده و ایران توانسته بازدارندگی خود را حفظ و قدرتش را بازیابی کند.
 شبکه۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی: نهادهای امنیتی و سیاسی تل‌آویو نگران عقب‌نشینی آمریکا ‌ در مذاکرات هستند.

‌نگرانی نهادهای مالی جهانی
 «کریستالینا جورجیوا»،رئیس صندوق بین‌المللی پول: تحت‌تأثیر جنگ آمریکا علیه ایران، ۲۷کشور به‌دنبال فعالسازی ابزارهای اضطراری بانک جهانی برای دسترسی فوری به منابع مالی آن هستند.

‌واکنش اقتصادی کشورها به بحران
 شبکه خبری «بلومبرگ»: ترکیه تحت‌تأثیر نتایج جنگ ‌، ‌ با فروش کامل اوراق خزانه‌داری خود درآمریکا به‌دنبال پاسخ به بحران‌های داخلی است.
 «عدنان کاظم الکبیسی»،عضو شورای استان الانبار عراق: هرگونه تجاوز علیه ایران بر صادرات و تبادل اقتصادی عراق تأثیر منفی بسیار بزرگی خواهد گذاشت.

‌هزینه‌های اقتصادی و نظامی جنگ برای آمریکا
 «مایک لوین»، قانونگذار آمریکایی: از زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا این کشور را به جنگ علیه ایران کشانده است، قیمت‌ها بسیار افزایش یافته‌اند.
 روزنامه عبری زبان «معاریو»: جنگ با ایران نه‌تنها میلیاردها دلار هزینه روی دست آمریکا گذاشته است بلکه ذخایر تسلیحاتی گران‌قیمت آمریکا را نیز مصرف کرده است.‌

این خبر را به اشتراک بگذارید