• پنج شنبه 11 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 30 رجب 1446
  • 2025 Jan 30
یکشنبه 28 مرداد 1397
کد مطلب : 27529
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Vn5M
+
-

شست‌وشوی سبزی با سرکه

سلامت
شست‌وشوی سبزی با سرکه


صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
مصرف سبزی یکی از اصول تغذیه‌ای است که جزو باید‌های روزانه به‌شمار می‌آید، اما احتمال آلودگی و انتقال بیماری‌ها به‌ویژه در فصل‌های گرم سال و با توجه به روش‌های حمل‌ونقل و نگهداری،  از طریق سبزی‌ها بسیار بالاست. دقت داشته باشید که سبزی‌هایی مثلا کاهو پیچ،  فلفل،  بروکلی،  کلم یا فلفل دلمه حتی اگر ظاهر تمیزی داشته باشند باید پیش از مصرف شسته شوند. خیار باید پوست کنده شود. سبزی خوردن باید در آب خیسانده شود و چند قطره مایع ظرفشویی یا سرکه به آب آن افزوده شود. استفاده از مواد شیمیایی برای شستن سبزی‌ها توصیه نمی‌شود و آب‌کشی با دقت کافی باید همراه باشد.

این خبر را به اشتراک بگذارید