• سه شنبه 5 خرداد 1405
  • ٩ ذو الحجة ١٤٤٧
  • 2026 May 26
سه شنبه 18 فروردین 1405
کد مطلب : 274117
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/D9YKB
+
-

ضربات دردناک‌تر در انتظار دشمن

مخرج مشترک مقامات ایرانی در پاسخ پشیمان‌کننده به دشمن

سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش: دشمن باید پشیمان شود؛ چرا که ما پس از این جنگ، نیاز داریم به نقطه امنیت برسیم و شاهد جنگ دیگری نباشیم.
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور: حمله با بمب سنگرشکن به دانشگاه شریف، نماد جنون و جهل ترامپ است. او نمی‌فهمد که دانش ایران در بتن نیست تا با بمب تخریب شود. هیچ وحشی‌گری در تاریخ نتوانسته علم را از ایرانی‌ها بگیرد.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در پیامی به مناسبت شهادت سردار مجید خادمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه: دشمن ضعف در میدان نبرد را با ترور جبران می‌کند. ضربات سخت‌تری در انتظار آنها خواهد بود.
علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس: تکرار واقعه طبس در اصفهان (هواپیماهای منهدم شده آمریکا در عملیات نجات خلبان جنگنده آمریکایی) نشان داد ایران به باتلاق آمریکا تبدیل شده است.
سرهنگ ابراهیم ذوالفقاری، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: درصورت تکرار حمله به اهداف غیرنظامی، مراحل بعدی عملیات‌های تهاجمی و تلافی‌جویانه ما، بسیار کوبنده‌تر و گسترده‌تر اجرا خواهد شد و ضررها و خسارات آنها در اصرار بر این رویکرد، چند برابر خواهد بود.
کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه: پیش از اینکه نام رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان ابر جنایتکار جنگی در تاریخ ثبت شود، از ادامه دادن به تهدیدات خود که آثار آن صرفا به ایران محدود نخواهد بود، دست بردارد.
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه: متجاوزان اسرائیلی-آمریکایی دانشگاه ‌ام‌آی‌تی ایران (دانشگاه صنعتی شریف) را بمباران کرده‌اند... متجاوزان به‌زودی قدرت ما را خواهند دید.
علی اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل رهبر شهید: رئیس جمهور نابخرد آمریکا مردم ایران را تهدید به زدن زیرساخت‌های برق کشور کرده است! حاکمان کشورهای عربی برای جلوگیری از منطقه خاموش به ترامپ بفهمانند که خلیج فارس جای قمار بازی نیست.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید