• دو شنبه 27 بهمن 1404
  • الإثْنَيْن 28 شعبان 1447
  • 2026 Feb 16
یکشنبه 26 بهمن 1404
کد مطلب : 272596
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qY2zp
+
-

درخشش «تصویر شهر» در جشنواره فجر

نیلوفر ذوالفقاری- روزنامه نگار

بزرگ‌ترین جشنواره ملی فیلم کشورمان یا همان جشنواره ملی فیلم فجر، به پایان چهل‌و‌چهارمین دوره خود رسید و مؤسسه تصویر شهر به‌عنوان نماینده مدیریت شهری، با دست پر از این جشنواره برگشت .دریافت  11سیمرغ بلورین و 2دیپلم افتخار، یعنی تصویر شهر عملکرد درخشانی در این جشنواره داشته است. شهردار تهران هم پیام تبریکی برای کسب این موفقیت به تصویر شهر فرستاده است. مریم پیرکاری، مدیرعامل و عضو هیأت مدیره مؤسسه تصویر شهر در برنامه پارک‌وی همشهری درباره این موفقیت بیشتر توضیح می‌دهد.

فرایند حضور تصویر شهر در جشنواره فیلم فجر چطور شکل گرفت؟
مؤسسه تصویر شهر از سال‌1383 تاسیس شد و از همان ابتدا، سینماداری و تولید، فعالیت اصلی این مؤسسه بوده است. برای برخی این سؤال مطرح شده بود که مؤسسه تصویر شهر چطور در این دوره، در جشنواره فجر فیلم داشته است؟ باید بگویم تصویر شهر همواره و در دوره‌های قبلی هم آثاری در جشنواره فیلم فجر داشته است.
انتخاب آثار بر چه اساسی انجام می‌شود؟
امسال در مؤسسه تصویر شهر، کلیدواژه مشخصی را در تولیدات خود درنظر گرفتیم. به این ترتیب در کنار زیست شهری، کلیدواژه شهرپناه را هم درنظر گرفتیم. شهر به‌عنوان یک پناه و جای امن، شهری است که باید برای زیستن قابل اعتماد باشد. این موضوع را هم درنظر داشتیم که برای پناه‌بودن، چه اتفاقاتی نباید در یک شهر بیفتد؟ فیلمنامه‌های ارسالی به مؤسسه تصویر شهر با این کلیدواژه‌ها مورد بررسی قرار گرفتند.
کدام آثار موفق به دریافت سیمرغ شدند؟
4فیلم «قایق‌سواری در تهران» به کارگردانی رسول صدرعاملی، «نیم‌شب» به کارگردانی محمدحسین مهدویان، «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داوودی و «سرزمین فرشته‌ها» به کارگردانی بابک خواجه‌پاشا از تولیدات‌ تصویر شهر هستند که توانستند در این دوره از جشنواره فیلم فجر افتخارآفرین باشند.
شهرداری در این موفقیت  چه نقشی داشته است؟
مجموعه شهرداری نسبت به فرهنگ و هنر، همراهی و همکاری بسیاری دارد. این موفقیت نتیجه یک همراهی در مجموعه شهرداری تهران است و تصویر شهر به‌تنهایی نمی‌توانست چنین موفقیتی را رقم بزند. علیرضا زاکانی، شهردار تهران هم پیام تبریکی ارسال کرد که واقعا به اهالی مؤسسه تصویر شهر روحیه داد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید