• شنبه 25 بهمن 1404
  • السَّبْت 26 شعبان 1447
  • 2026 Feb 14
شنبه 25 بهمن 1404
کد مطلب : 272518
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/E9P5g
+
-

گشتی در اقتصاد ایران

کالابرگ بهمن‌ماه 3 دهک بالا فعال شد
مرحله دوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی‌امروز ۲۵ بهمن برای دهک‌های هشتم، نهم و دهم فعال شد.‌ این خانوارها می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد، اعتبار اختصاص‌یافته را برای خرید کالاهای اساسی هزینه کنند. ‌ در مرحله جدید محدودیت‌های قبلی در خرید اقلام مورد بازنگری قرار گرفته و خانوارها می‌توانند متناسب با نیاز خود و بدون محدودیت برند یا میزان خرید از سبد پیش‌بینی‌شده استفاده کنند. همچنین امکان خرید اینترنتی و ارسال کالا به در منزل فراهم و 3پلتفرم بزرگ فروش آنلاین به طرح متصل شده‌اند.

آغاز ثبت‌نام عرضه جدید خودروهای وارداتی
دور جدید ثبت‌نام عرضه خودروهای وارداتی از امروز ۲۵‌بهمن‌ماه آغاز می‌شود و متقاضیان 2 روز فرصت دارند حساب بانکی خود را وکالتی کنند. 
ثبت‌نام از طریق سامانه تخصیص خودروهای وارداتی به نشانی salecars.ir انجام می‌شود. متقاضیان باید یکی از حساب‌های خود را با عنوان خودروی وارداتی و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان مسدود کنند.‌ پس از وکالتی‌سازی و گذشت ۲۴ ساعت، امکان انتخاب 2اولویت خودرویی تا ۲۸ بهمن فراهم است. ورود به سامانه نیز صرفا با شماره همراه ثبت‌شده در بانک امکان‌پذیر و مسئولیت صحت اطلاعات برعهده متقاضی است.‌

کاهش قیمت گوشت با افزایش عرضه  
  رئیس شورای تأمین دام کشور از بهبود قابل توجه وضعیت عرضه گوشت قرمز و آغاز رقابت قیمتی در آستانه‌ ماه مبارک رمضان خبر داد. به‌گفته منصور پوریان،‌افزایش زایش دام در مناطق غربی و مرکزی و همچنین رشد واردات گوشت و دام زنده، فشار قیمتی را کاهش داده است. قیمت گوشت منجمد گوسفندی از حدود یک‌میلیون تومان به ۷۵۰ هزار تومان و گوشت گوساله وارداتی به حدود ۷۳۰ هزار تومان رسیده است. قیمت دام زنده سبک نیز روند نزولی گرفته و انتظار می‌رود ثبات بیشتری در بازار شکل گیرد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید