• پنج شنبه 9 بهمن 1404
  • الْخَمِيس 10 شعبان 1447
  • 2026 Jan 29
پنج شنبه 18 دی 1404
کد مطلب : 270529
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/VPQEW
+
-

سجاد افشاریان نمایشش را رایگان اجرا می‌کند

سجاد افشاریان نمایشش را رایگان اجرا می‌کند

در اقدامی قابل توجه 2 نمایش در مجموعه تئاتر لبخند به‌صورت رایگان روی صحنه می‌روند. 
به گزارش همشهری‌، 2 نمایش «بک تو بلک» کار سجاد افشاریان و «هرجا آب هست، ویرانی‌ست» به کارگردانی محمد واحدی در تئاتر لبخند اجراهایشان را رایگان اعلام کرده‌اند.‌سجاد افشاریان با انتشار پستی در اینستاگرام از رایگان شدن اجرای نمایش خود با نام «بَک تو بِلَک» در روز جمعه ۱۹ دی خبر داده و نوشته: «اجرای جمعه ۱۹ دی را به‌خاطر دوستانی که به‌دلیل شرایط سخت این روزها موفق به دیدن اجرا نشدند، رایگان کردیم.»
ضمن اینکه اعلام کرده درصورت استقبال و تکمیل ظرفیت، یک سانس دیگر به اجراهای روز جمعه اضافه خواهد شد. برای هر سانس نیز علاوه بر ظرفیت سالن، ۳۰بلیت اضافه درنظر گرفته شده است.
او درباره ادامه‌دار بودن کمپین آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد هم گفته: «این کمپین همچنان در حال پیگیری است و جزئیات آن در همین هفته اعلام خواهد شد تا به امید خدا با همراهی مردم، خانه‌های بیشتری در این روزها با حضور عزیزانشان گرم شود.»
«بک تو بلک» از ۲ دی‌ماه ۱۴۰۰ تا ۱۰ تیر‌ماه ۱۴۰۱ در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه رفت. پس از اجرای موفق و آنطور که گفته شده تبدیل شدن به پرفروش‌ترین نمایش‌ ایران به سالن اصلی تئاتر شهرتهران نقل مکان کرد و از ۲۶ مرداد تا ۷ مهر ۱۴۰۲ در این سالن به صحنه رفت. در ادامه هم در شهرهای مشهد، رشت، شیراز، تبریز، ساری، کرمان، اصفهان و یزد اجرا شد. عوامل نمایش «هرجا آب هست، ویرانی‌ست» هم اعلام کرده‌اند که تماشای این نمایش تا اطلاع بعدی رایگان است. 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید