• یکشنبه 12 بهمن 1404
  • الأحَد 13 شعبان 1447
  • 2026 Feb 01
پنج شنبه 18 دی 1404
کد مطلب : 270512
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xv13q
+
-

شعبه ویژه قضایی برای رسیدگی به پرونده اغتشاشگران تشکیل شد

برخورد با 3لایه اغتشاش

گزارش
برخورد با 3لایه اغتشاش

گروه حوادث| ناآرامی‌های خیابانی در استان‌های مختلف در حالی ادامه دارد که نیروهای امنیتی و پلیس نیز با شدت با آنها برخورد می‌کنند و فرمانده فراجا هم بار دیگر وعده داده که برخورد تا آخرین نفر اغتشاشگران در دستور کار پلیس قرار دارد.
به گزارش همشهری، سردار احمدرضا رادان، فرمانده فراجا در حاشیه دیدار خود با رئیس قوه قضاییه گفت: موضوع اعتراض با اغتشاش تفاوت دارد و ما در حقیقت برای کسانی که اعتراض بحق و قانونی دارند، وظیفه تأمین امنیت   آنها‌ را برعهده داریم. اما حوزه اغتشاش دارای 3لایه است؛ لایه اول «برنامه‌نویسان اغتشاش» هستند که معمولا در خدمت سرویس‌ های بیگانه قرار دارند و برخورد با این افراد باید جدی و قاطع باشد. لایه دوم، نشر‌دهندگان و برنامه‌نویسان هستند که عمدتاً در فضای مجازی شکل می‌گیرند و در حقیقت به‌صورت نوکرانه در خدمت سرویس‌ها قرار می‌گیرند. گروه سوم نیز کسانی هستند که این نشر را در خیابان اجرا می‌کنند و این موضوع منجر به اقدامات اغتشاشگرانه می‌شود.‌وی با تأکید بر برخورد قاطع با عوامل اغتشاش تصریح کرد: با اطمینان خاطر به مردم عزیزمان قول می‌دهیم تا نفر آخر اغتشاشگران با آنها برخورد کنیم.

رئیس قوه قضاییه نیز در این دیدار با اشاره به تمهیدات قضایی برای رسیدگی به پرونده اغتشاشگران، گفت: شعب ویژه‌ای با عضویت قضات مجرب برای رسیدگی سریع، دقیق و همه‌جانبه به پرونده عناصر اغتشاشگر ایجاد شده و به مقامات قضایی ذی‌صلاح تأکید شده است درصورت لزوم در کف میدان حاضر شوند و بدون‌واسطه در جریان مسائل قرار گیرند تا موضوعات را از نزدیک لمس کنند.‌محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: دشمن نه در لفافه که به صراحت از اغتشاشگران حمایت کرده است؛ از همین‌رو از اغتشاشگران و حامیان و هدایت‌کنندگان آنها دیگر عذر و بهانه‌ای پذیرفته نیست و برای خطاکاران ارفاقی درنظر گرفته نمی‌شود.

تشکیل شعب ویژه
در همین حال فرمانده انتظامی ورامین از شناسایی و دستگیری اغتشاشگران فعال در فضای مجازی خبر داد. ابراهیم شریفی‌مقدم اظهار داشت: بیش از ۵۰۰‌تا ۶۰۰نفر از نیروهای انتظامی، ستادی و تخصصی در سطح ورامین و استان تهران به‌صورت شبانه‌روزی درگیر تأمین امنیت بوده‌اند و در این مدت موفق شده‌اند با بررسی‌های تخصصی، 60 تا 70 نفر از محرکین و لیدرهای اغتشاشات را شناسایی و احضار یا بازداشت کنند. 

دستگیری ۷۰نفر از عوامل مجازی
‌ساعت 17‌روز سه‌شنبه 16دی‌ماه جمعیتی در میدان ولی‌عصر آبدانان‌ تجمع و در ادامه به‌سمت میدان بسیج حرکت کردند؛ در طول مسیر، عده‌ای در قالب معترض‌ به این جمعیت پیوستند و از  ‌ساعت 19‌و پس از متفرق‌شدن تعداد زیادی از تجمع‌کنندگان، اغتشاش و تخریب از سوی گروهی محدود‌ به‌سمت دیگر میادین ازجمله میدان ولی‌عصر و میدان امام علی کشیده شد و طی آن، آنان اموال عمومی را تخریب کردند. این افراد در ادامه به‌سمت مغازه‌ها و چند فروشگاه بزرگ حمله کردند و اقدام به نابودی کالاهای اساسی مورد نیاز مردم کردند. اوج این ناآرامی‌ها حمله به فروشگاه‌‌ افق کورش بود که آنها برنج، حبوبات و... را در خیابان‌ها  ریختند و همه ‌اجناس فروشگاه را نابود کردند.

اعدام نیروی موساد
روز گذشته و همزمان با ناآرامی در برخی شهرها، خبرگزاری میزان، گزارش داد که علی اردستانی که به جرم جاسوسی برای موساد به اعدام محکوم شده بود، صبح چهارشنبه به دار مجازات آویخته شد. براساس مفاد پرونده، این فرد از طریق فضای مجازی جذب سرویس اطلاعاتی و تروریستی موساد شده و به ازای دریافت مبالغ مشخص و وعده‌های پوچ، ماموریت‌هایی را برای موساد انجام داده است. براساس اسناد و مدارک موجود و اقاریر صریح محکوم‌علیه، وی  به دستور افسران موساد، تصاویر و عکس‌هایی از محل‌های خاص، اطلاعات سوژه‌های هدف را در اختیار آن سرویس جاسوسی قرار می‌داد و در پایان انجام هر ماموریت مبالغی در قالب ارز دیجیتال دریافت می‌کرد. این فرد علاوه بر ارتباط مجازی با افسران موساد، با عوامل رژیم صهیونیستی در داخل کشور نیز ارتباط داشت.

مکث
شهادت 4مأمور پلیس توسط ترو ریست‌ها

اغتشاشگران در جریان جنایات خود 4 مامور  پلیس را به شهادت     رساندند و 30نفر  را نیز مجروح کردند.  روز گذشته در شهرستان لردگان تجمعاتی که از بازار آغاز شد، با نفوذ اغتشاشگران به سنگ‌پرانی به ماموران انجامید و در ادامه برخی از آشوبگران که مسلح بودند به سوی ماموران شلیک کردند که بنابر گزارش خبرگزاری فارس 2مامور پلیس شهید ‌ و 30نفر زخمی شدند. اغتشاشگران همچنین به ساختمان فرمانداری و چند ساختمان اداری آسیب وارد کردند. همچنین 2 نفر از مأموران پلیس در ملکشاهی و ایرانشهر به شهادت رسیدند. نخستین‌نفر ستوان‌سوم احسان آقاجانی از کارکنان انتظامی استان ایلام بود که بر اثر اصابت مستقیم گلوله به ناحیه قفسه سینه مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان به شهادت رسید. در جریان این درگیری مسلحانه ۳مأمور دیگر نیز مجروح شدند.‌ستوان‌سوم محمود حقیقت، از پرسنل فرماندهی انتظامی شهرستان ایرانشهر نیز در جریان تیراندازی افراد مسلح ناشناس وابسته به گروهک تروریستی جیش‌الظلم به شهادت رسید.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید