• پنج شنبه 13 آذر 1404
  • الْخَمِيس 13 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 04
پنج شنبه 13 آذر 1404
کد مطلب : 268324
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/N9Yrp
+
-

ژن‌های خوب واقعی

فهیمه طباطبایی | روزنامه‌نگار 

 چهره برتر هفته‌ای که گذشت از سوی مردم اختصاص داده شد به مرحوم امیراحمد موسوی، پسر 16ساله نماینده لردگان در مجلس شورای اسلامی که بدون درنظرگرفتن شغل پدرش، برای درآمد بیشتر با موتور در یکی از رستوران‌های تهران کار می‌کرد و بعد از مرگ در سانحه آتش‌سوزی در پمپ‌بنزین، تازه هویت او برای همکارانش فاش شد که او پسر نماینده مجلس بوده است.
به پاس این ساده‌زیستی و سلامت اجتماعی، تشییع پیکر او در محل تولدش، بسیار با‌شکوه و شلوغ برگزار شد و از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی از او به‌عنوان یک آقازاده واقعی که از رانت و اسم و رسم پدر استفاده نکرد، نام بردند و او در طول یک هفته گذشته، جزو چهره‌های مطرح شبکه‌های اجتماعی به‌خصوص شبکه ایکس بود که کاربران درباره آن زیاد صحبت کردند.
کاربری نوشت: «‌ای کاش آقازاده‌های دیگر از این پسر 16ساله منش و مرام آقازادگی را یاد بگیرند و ببینند که می‌شود از این موقعیت‌ها سوءاستفاده نکرد و تصویر درستی از فرزند یک مسئول‌ارشد در کشور ارائه داد.»
بیشتر مطالبی که درباره پسر نماینده لردگان نوشته شده، همراه با تمجید است و از آقازادگانی که در طول این سال‌ها از موقعیت پدر سوءاستفاده کرده و چهره یک مسئول را در افکار عمومی مخدوش کردند، نوشتند و گفتند می‌توان پسر نماینده مجلس یا فلان مسئول ارشد دولتی بود و انواع و اقسام سوءاستفاده‌های مالی و اجتماعی و سیاسی را از اسم و رسم پدر نکرد و حتی به‌عنوان یک پیک‌موتوری در رستورانی مشغول به‌کار شد تا دستت روی زانوی خودت باشد نه روی شانه پدر.
البته غیر از امیر احمد موسوی، امسال یک آقازاده مطرح و محبوب دیگر در افکار عمومی داشتیم و او شهید فرشته باقری، دختر 28ساله سرلشکر محمدباقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بود که به‌عنوان خبرنگار فرهنگی در خبرگزاری دفاع‌مقدس کار می‌کرد و به روایت همکارانش هیچ‌گاه به موقعیت خود اشاره‌ای نداشت و حتی با مترو در سطح شهر تردد می‌کرد. از او نیز که در جنگ 12روزه به شهادت رسید، مردم به نیکی یاد کردند و او را «ژن‌خوب‌واقعی» نام بردند.

این خبر را به اشتراک بگذارید