• چهار شنبه 12 آذر 1404
  • الأرْبِعَاء 12 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 03
چهار شنبه 12 آذر 1404
کد مطلب : 268235
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/2v7w1
+
-

رقابت 46 گروه نمایشی در جشنواره تئاتر کودک همدان

سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان  از ۱۴ تا ۲۰ آذرماه در همدان برگزار می‌شود و حالا اطلاعات جدیدی در‌باره این رویداد منتشر شده است.
به گزار‌ش همشهری،‌ ۲9 استان آثار خود را به جشنواره که 25 دوره از آن در همدان برگزار شده است، ارسال کرده‌اند و در نهایت ۱۳ استان در فهرست نهایی قرار دارند. سیدمحمدرضا جوادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد همدان گفته از میان ۳۰۰ اثر رسیده۴۶ گروه نمایشی شامل ۲۱ گروه صحنه‌ای، ۱۰ گروه خیابانی، ۹ گروه کودک و ۵ گروه خردسال انتخاب شدند.
امسال جشنواره چند بخش اصلی دارد که شامل بخش نمایش‌های خردسال، کودک و نوجوان و همچنین نمایشنامه‌نویسی و نمایش‌های خیابانی است. آنطور که توضیح داده شده ۲ تماشاخانه سیار برای مناطق محروم برپا می‌شود.
از جمله در شهرستان‌های فامنین و درگزین که سالن اختصاصی ندارند، اجرا‌های سیار مستقر خواهد شد. در مورد مهمانان جشنواره هم گفته شده که از ۱۴ آذر در هتل باباطاهر مستقر می‌شوند و با توجه به جدول زمان‌بندی حدود ۵۰۰ مهمان هر شب در هتل اسکان خواهند داشت. افتتاحیه جشنواره روز شنبه ساعت ۱۵ به صورت شادپیمایی با حضور ۱۰ گروه هنری برگزار می‌شود و تماشاخانه سیار هم در میدان امام(ره) مستقر خواهد شد.
امسال قرار بوده‌که ۱۴ کشور در این دوره از جشنواره حضور داشته باشند، اما به دلیل برخی ملاحظات، تنها 2کشور‌ برزیل و ارمنستان در بخش بین‌الملل حاضر می‌شوند و به همین  دلیل بخش آثار خارجی به شکل رقابتی برگزار نخواهد شد. بیشترین تعداد اجرا‌ها از گروه‌های تهران و همدان است و گروه‌هایی از رزن، قروه و درگزین نیز اجرا خواهند داشت.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید