مطالعات نشان داده نوشیدنیهایی مانند قهوه در سطوح معمول مصرف، عموما بیخطر بهنظر میرسند و مزایایی هم در افزایش باکتریهای خوب روده، افزایش تمرکز و بهبود حافظه و کبد چرب دارند اما 3 اشتباه رایج در مصرف این نوشیدنی وجود دارد که بهتر است آنها را اصلاح کنید.
اضافه کردن شکر به قهوه: این مسئله منجر به افزایش ناگهانی قند خون و التهاب میشود. در اینباره بهتر است از شیرینکنندههای طبیعی مثل عسل استفاده کنید.
استفاده نکردن از قهوه ارگانیک: قهوه یکی از محصولاتی است که بیشترین میزان آفتکش را دارد. به همین دلیل بهتر است قهوه ارگانیک بخرید.
اجتناب از قهوه رست تیره: اگر مشکل سوزش سر دل ندارید، رست روشن را انتخاب کنید، اما رست تیره بهدلیل کافئین کمتر برای معده مفیدتر است.
پنج شنبه 6 آذر 1404
کد مطلب :
267881
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/4Rzvk
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved