• جمعه 21 آذر 1404
  • الْجُمْعَة 21 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 12
سه شنبه 20 آبان 1404
کد مطلب : 266896
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qYQKy
+
-

نمایش پس از 7سال

«سینما شهرقصه» روایتی از دلباختگی به سینما

نمایش پس از 7سال


«سینما شهرقصه» بالاخره پس از7سال ساخت روی پرده می‌رود. به گزارش همشهری، سینما شهرقصه سال97 توسط علی‌اکبر حیدری و کیوان علی‌محمدی ساخته شد، اما بعد از یک نمایش در جشنواره سی و هشتم فجر اکران دیگری نداشت. فیلم اکران سال‌های 1399و 1400را به‌دلیل ویروس کووید و تعطیلی سینماها از دست داد و بعد از آن هم آنقدر در صف اکران بود که نوبت به اکرانش نرسید. مرداد سال1402اما حامد کمیلی که یکی از بازیگران سینما شهرقصه است، در صفحه اینستاگرامش خبر از اکران فیلم در آینده‌ای نزدیک داد و نوشت: «سینما شهرقصه در آینده‌ای نه چندان دور به سینماها می‌آید. بالاخره بعد از مدت‌ها فیلم سرشار از هیجان و شادی«سینما شهرقصه» همزمان با نمایش در سینماهای آمریکا و کانادا به‌زودی در بهترین سینماهای سراسر کشور به نمایش درمی‌آید.» که البته به نمایش درنیامد. 
مهرماه همان سال سازندگان فیلم قصد داشتند آن را اکران کنند که باز هم شرایطش مهیا نشد و علی سرتیپی، تهیه‌کننده فیلم خبر از اکران آن بعد از جشنواره را‌داد که باز هم چنین اتفاقی رقم نخورد تا امسال که بالاخره مشخص شده فیلم 21آبان اکرانش را شروع می‌کند و از پوستر آن هم رونمایی شده است. 
فیلم درباره داود، تعمیرکار آپارات سینماست که دلباخته سینمای فیلمفارسی است و در کوران انقلاب عاشق دختری می‌شود که پدر او مخالف سرسخت سینماست و ماجراهای مختلفی شکل می‌گیرد. حامد ‌کمیلی، آناهیتا ‌درگاهی، بابک ‌کریمی، فرخ ‌نعمتی، سیاوش مفیدی، رویا ‌میرعلمی، حمیدرضا پگاه، علی ‌اوجی، افشین ‌هاشمی و هدیه ‌تهرانی در این فیلم حضور دارند و آخرین بازی جمشید مشایخی هم در این فیلم اتفاق افتاده است‌.
کیوان علی‌محمدی پیش از این فیلم‌های شبانه (۱۳۸۴) شبانه‌روز (۱۳۸۷) و ارغوان (۱۳۹۳) را با امید بنکدار ساخته و سینما شهرقصه را هم با علی‌اکبر حیدری کار کرده است. حیدری که رمان‌نویس، فیلمنامه‌نویس و کارگردان است، در نوشتن فیلمنامه« ارغوان»هم با بنکدار و علی‌محمدی همکاری کرده است. ضمن اینکه همکاری دیگری هم با علی‌محمدی در کارگردانی فیلم «۲۸۸۸» داشته که همچنان تکلیف اکرانش مشخص نیست.‌

این خبر را به اشتراک بگذارید