دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به یکی از باورهای نادرست رایج درباره تغذیه بیماران دیابتی اعلام کرد: برخلاف تصور عموم، افراد مبتلا به دیابت لازم نیست مصرف شکر و مواد قندی را بهطور کامل کنار بگذارند. براساس مطالعات علمی، افراد دیابتی میتوانند در چارچوب یک برنامه غذایی متعادل و با رعایت توصیههای متخصص تغذیه، مقدار مشخصی قند، شکر، شکلات یا سایر مواد حاوی کربوهیدرات ساده را در رژیم غذایی خود بگنجانند. براساس شواهد علمی، بیماران دیابتی میتوانند تا ۱۰ درصد از کالری روزانه خود را به کربوهیدراتهای ساده مانند شکر یا شکلات اختصاص دهند. همچنین در شرایط افت قند خون (قند خون کمتر از ۷۰میلیگرم در دسیلیتر)، مصرف کربوهیدراتهای ساده مانند قند، شکلات یا آبمیوه برای درمان ضروری است. بنابراین منع کامل مصرف شکر و مواد قندی در بیماران دیابتی، نادرست و غیرعلمی است.
دو شنبه 19 آبان 1404
کد مطلب :
266831
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/XoQNV
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved