• پنج شنبه 8 آبان 1404
  • الْخَمِيس 8 جمادی الاول 1447
  • 2025 Oct 30
پنج شنبه 8 آبان 1404
کد مطلب : 266134
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1r6nP
+
-

با این خوراکی‌ها کبدتان چرب نمی‌شود

افزایش مصرف فست‌فود، غذاهای فرآوری‌شده و غذاهای پرچرب و شیرین سبب افزایش شیوع بیماری کبد چرب در سال‌های اخیر در جوامع مختلف‌ شده است. کبد چرب یکی از بیماری‌های رایج در ایران و سایر نقاط دنیاست‌ اما در کنار مصرف دارو و درمان‌های پزشکی معمول، یکی از راه‌های پیشگیری و کنترل بیماری کبد چرب رعایت یک رژیم غذایی مناسب است. ازجمله این غذاها می‌توان به سبزی‌های برگدار اشاره کرد که به جلوگیری از تجمع چربی در کبد کمک می‌کنند. ماهی و گردو هم منبع اسیدهای چرب امگا‌3 هستند که چربی کبد را بهبود می‌بخشند. 
شیر و لبنیات کم‌چرب و غذاهای حاوی فیبر مثل بلغور جوی دو‌سر هم می‌توانند به کاهش چربی کمک کنند. قهوه هم برای کبد مؤثر است و برخی تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد. چای سبز، روغن زیتون و سیر را هم فراموش نکنید.

این خبر را به اشتراک بگذارید