افزایش مصرف فستفود، غذاهای فرآوریشده و غذاهای پرچرب و شیرین سبب افزایش شیوع بیماری کبد چرب در سالهای اخیر در جوامع مختلف شده است. کبد چرب یکی از بیماریهای رایج در ایران و سایر نقاط دنیاست اما در کنار مصرف دارو و درمانهای پزشکی معمول، یکی از راههای پیشگیری و کنترل بیماری کبد چرب رعایت یک رژیم غذایی مناسب است. ازجمله این غذاها میتوان به سبزیهای برگدار اشاره کرد که به جلوگیری از تجمع چربی در کبد کمک میکنند. ماهی و گردو هم منبع اسیدهای چرب امگا3 هستند که چربی کبد را بهبود میبخشند.
شیر و لبنیات کمچرب و غذاهای حاوی فیبر مثل بلغور جوی دوسر هم میتوانند به کاهش چربی کمک کنند. قهوه هم برای کبد مؤثر است و برخی تحقیقات نشان میدهد که ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد. چای سبز، روغن زیتون و سیر را هم فراموش نکنید.
پنج شنبه 8 آبان 1404
کد مطلب :
266134
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1r6nP
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved