خلاقیت روی دور تند
قصه امروز ما، ماجرای یک شهروند خوشذوق و باهمت کاشانی است که با یک ابتکار ساده اما هوشمندانه، وانتبار قدیمیاش را به یک رستوران سیار دنج و دوستداشتنی تبدیل کرده است. او هر روز کنار یکی از اتوبانهای شلوغ میایستد و با غذای گرم و خانگی، میزبان مسافران خسته، بهخصوص رانندگان کامیون و اتوبوس میشود.
اما نکته جالب ماجرا اینجاست که این آشپزخانه کوچک و متحرک، تماما دستساز خود اوست! این مرد که قبلا در کار تاسیسات بوده، با همان ذوق فنی، تمام تجهیزات آشپزخانه را خودش در دل وانتش جاسازی کرده و یک کسبوکار کوچک اما پربرکت برای خود راه انداخته است. حالا این «رستورانوانتی» به پاتوق محبوب رانندههایی تبدیل شده که در هیاهوی جاده، بهدنبال یک لقمه غذای باکیفیت و یک برخورد گرم و صمیمی میگردند. این ابتکار نشان میدهد که برای کارآفرینی و کسب روزی حلال، کافی است کمی خلاقیت را با همت چاشنی کار کرد؛ حتی اگر تمام سرمایهات یک وانت و یک دنیا انگیزه باشد.