• چهار شنبه 23 مهر 1404
  • الأرْبِعَاء 22 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 15
چهار شنبه 23 مهر 1404
کد مطلب : 265148
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/mQOLO
+
-

خطر عرضه عمومی غذاهای خانگی

عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر لزوم ساماندهی و نظارت بر فعالیت مشاغل خانگی در حوزه تولید فرآورده‌های غذایی تأکید کرد.
بهفر گفت: مشاغل خانگی می‌توانند نقش مؤثری در توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی ایفا کنند، اما ورود این محصولات به بازار باید با رعایت کامل ضوابط ایمنی و بهداشتی همراه باشد. هر محصول غذایی صرف‌نظر از محل تولید باید دارای مجوز بهداشتی و برچسب معتبر از سازمان غذا و دارو باشد تا سلامت مصرف‌کنندگان تضمین شود. بهفر با بیان اینکه برخی محصولات خانگی بدون مجوز و بررسی‌های لازم در بازار عرضه می‌شوند، ادامه داد: عرضه چنین فرآورده‌هایی می‌تواند مخاطرات جدی ازجمله آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی برای مصرف‌کنندگان به همراه داشته باشد. وی افزود: سازمان غذا و دارو در سال‌های اخیر با هدف حمایت از تولید خرد، فرآیند صدور مجوز برای فعالیت‌های خانگی را تسهیل کرده تا تولیدکنندگان بتوانند در چارچوب ضوابط بهداشتی به‌صورت قانونی فعالیت کنند.

این خبر را به اشتراک بگذارید