• دو شنبه 14 مهر 1404
  • الإثْنَيْن 13 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 06
دو شنبه 14 مهر 1404
کد مطلب : 264499
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wmVzg
+
-

تجلیل از نوجوانان فیلمساز تهرانی

در مراسم اختتامیه جشنواره «راوی نو» استعدادهای فیلمسازی‌ شهر معرفی شدند

گزارش
تجلیل از نوجوانان فیلمساز تهرانی

مژگان مهرابی | روزنامه‌نگار

اختتامیه جشنواره «راوی نو» یا فیلمسازی‌ با گوشی تلفن همراه، به‌تازگی با حضور نوجوانان  فعال حوزه هنر و فیلم در فرهنگسرای بهمن برگزار شد. در این برنامه که برای نخستین‌بار در تهران اجرا می‌شد، نوجوانان فیلمساز در حضور مدیران شهری تجلیل شدند.


جوایز به چه کسانی اهدا شد؟
تندیس بهترین تدوین فیلم: آیین غفوری برای فیلم «غریبه»
تندیس بهترین فیلمبرداری: امیریاسین امیری برای فیلم «یک نفس مانده، اما مانده»
تندیس بهترین ایده: سیدپارسا زینالی برای فیلم «آدامس خرسی»
تندیس بهترین فیلمنامه: علیرضا سودآور برای فیلم «کاناپه»
تندیس بهترین فیلم: امیرعلی صمدی برای فیلم «بمب»
اهدای جایزه به فیلم «سرباز وطنم» 

توصیه ویژه به نوجوانان
در ادامه علیرضا زاکانی، شهردار تهران نکاتی را به فیلمسازان نوجوان توصیه می‌کند و سپس  شرکت کنندگان «راوی نو» با هم سوگندنامه قرائت می‌کنند و یاد و خاطره شهید حسین کریمی، از شهدای جنگ 12روزه را گرامی می‌دارند. در پایان هم برگزیدگان جشنواره معرفی می‌شوند و به رسم یادبود جوایزی به آنها اهدا می‌شود.

استقبال کم‌نظیر از رویداد
محل برپایی جشنواره سالن شهید آوینی فرهنگسرای بهمن است. قرار است از  برگزیدگان  حوزه فیلمسازی‌ که اغلب‌شان نوجوان هستند، تقدیر شود. حسین مسلمی، رئیس فرهنگسرای بهمن و دبیر جشنواره برگزاری این  رویداد را از اقدامات شاخص سازمان فرهنگی هنری می‌داند و می‌گوید: «مشارکت نوجوانان در کار گروهی اهمیت زیادی دارد. استقبال‌شان هم از رویداد «راوی نو» زیاد بود.»

زمینه رشد نوجوانان را فراهم می‌کنیم
 سیدعلی یزدی‌خواه، نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:افتخار می‌کنم در جمع نوجوانانی حاضر شده‌ام که در رویداد فیلمسازی «راوی‌نو» خوش درخشیدند و با اعتماد‌به‌نفس در این جشنواره رتبه گرفتند. همچنین از برگزارکنندگان این برنامه سپاسگزارم که نخستین قدم را در زمینه استعدادیابی برداشتند. حالا باید بستری برای تقویت مهارت‌های نوجوانان مستعد فراهم شود. امروز فیلمسازی مانند گذشته نیست و به کمک فناوری‌های نوین مانند هوش‌مصنوعی می‌توان با هزینه بسیار کمتر از قبل، آثار قابل‌توجهی خلق کرد. امیدواریم بتوانیم زمینه رشد و بالندگی شما نوجوانان عزیز را فراهم کنیم.

کشف و پرورش استعداد نوجوانان 
محمدباقر اعلمی، سرپرست سازمان فرهنگی وهنری شهرداری تهران: کشف و پرورش استعداد‌های نوجوانان یکی از ماموریت‌های مهم این سازمان است. رویداد فیلمسازی «راوی‌نو» برای تحقق همین هدف طراحی و اجرا شده است. در برگزاری این رویداد ۲۰‌فرهنگسرا مشارکت داشتند و در مجموع حدود
 ۴۰۰ نوجوان با ساخت ۱۲۰‌فیلم کوتاه موبایلی در جشنواره شرکت کردند. امیدواریم به‌زودی دوره‌های آموزشی تکمیلی برای نوجوانان برگزار کنیم تا با تجهیزات حرفه‌ای فیلم بسازند. کمیت و کیفیت آثار جشنواره قابل‌توجه بود و در دوره‌های آینده با آموزش بیشتر، ارتقا خواهد یافت.

«راوی نو» برنامه‌ای برای شکوفایی استعداد نوجوانان
حسین کاشانی‌پور، شهردار منطقه‌۱۶: برنامه‌هایی مانند «راوی‌نو» برای رشد و شکوفایی استعداد‌های نوجوانان و خلق آثار هنری شاخص در آینده اجرا می‌شود و امیدواریم این نوجوانان با حمایت خانواده‌هایشان در آینده در مسیر قله‌های موفقیت حرکت کنند. 
مقام معظم رهبری جمله‌ای کلیدی دارند که می‌گویند هر چیزی در قالب هنر ریخته شود، ماندگار می‌شود. نوجوانان شرکت‌کننده در «راوی‌نو» با ذهن خلاقشان محتوای فرهنگ ایرانی و اسلامی ما را در قالب هنر فیلمسازی عرضه می‌کنند. در منطقه‌۱۶ و سراسر تهران استعداد‌های ویژه‌ای وجود دارد که زمینه‌ساز آینده‌ای روشن برای شهر و کشور خواهد بود.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید