• سه شنبه 8 مهر 1404
  • الثُّلاثَاء 7 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Sep 30
سه شنبه 1 مهر 1404
کد مطلب : 263617
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/D9186
+
-

صادرات نفت ایران، بدون وقفه

  مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: صادرات نفت ایران بدون وقفه ادامه دارد و همه تلاشگران این حوزه از هر فرصتی برای صادرات این محصول استفاده می‌کنند.  ما لازم نمی‌بینیم که جواب همه شایعات را بدهیم، بنابراین کار خود را انجام می‌دهیم تا بتوانیم چراغ اقتصادی کشور را با تلاش‌های مضاعف روشن نگه داریم.

  مرکز پژوهش‌های مجلس سهم شرکت‌های دولتی در تحقق مصارف مالی  دولت در قانون بودجه ۱۴۰۲ را ۸۰‌درصد برآورد کرده و سازمان ملی بهره‌وری در گزارشی سهم این شرکت‌ها از اشتغال کشور را یک‌درصد عنوان کرده است.

  رئیس موسسه تحقیقات آب گفت: میزان بارش‌های فصل پاییز کمتر از وضعیت نرمال خواهد بود، این میزان در بخشی از مناطق مهم کشور مانند نواحی شمالی با کاهش بیشتری همراه می‌شود.

 رئیس هیات مدیره انجمن فولاد آلیاژی عنوان کرد: صنعت فولاد که زمانی سودآور بود، اکنون در وضعیت زیان‌ده قرار دارد و در صورت ادامه این روند، ممکن است منجر به ورشکستگی و بیکاری در جامعه شود.

  معاون بانک مرکزی با بیان اینکه شاخص‌های اقتصادی بیانگر آن است که وضعیت تامین مالی مورد نیاز بخش واقعی اقتصاد در نیمه‌دوم سال بهبود می‌یابد، گفت: ابزارهای تامین مالی زنجیره‌ای در نیمه‌اول سال رشد خوبی داشتند .

 قائم مقام مدیر عامل راه‌آهن از قطار  تهران - آنکارا به عنوان یک پروژه مهم یاد کرد  و گفت: با پیگیری‌هایی که داشتیم قطار تهران - وان را راه‌اندازی کردیم و استقبال زیادی نیز از آن شد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید