• جمعه 11 مهر 1404
  • الْجُمْعَة 10 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 03
سه شنبه 1 مهر 1404
کد مطلب : 263601
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/jqZ0y
+
-

نقل قول خبر/لزوم بازبینی در آموزش های خودامدادی

زهرا شمس احسان، رئیس کمیته اجتماعی و ورزشی شورای شهر تهران: بر اساس شرایط کنونی کشور، باید بازبینی جدی در آموزش‌های خودامدادی صورت بگیرد تا مهارت‌ها در زمان وقوع بحران کارآمد باشد. همچنین با شناخت ظرفیت‌های منطقه و سازماندهی مدارس، مساجد و گروه‌های داوطلب از امکانات به بهترین نحو بهره برده شود .

تغییر ساعت کار میادین میوه و تره‌بار
مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران: از نیمه دوم سال ساعات فعالیت میادین تره‌بار تغییر می‌کند. میادین شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۳ و  ۱۴.۳۰ تا ۱۹ فعالند. جمعه‌ها و ایام تعطیل هم از ۸ تا ۱۳ دایرند.

بازگشت 56 مددجوی یاورشهر به کانون خانواده
عبدالمجید رحمانی، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران: با توجه به مصاحبه‌های تکمیلی مددکاری با مددجویان سالمند، میز خدمتی با حضور معاون دادستان تهران برپا شد. پس از بررسی ۵۶ مددجوی حائز شرایط ترخیص شدند و حکم آنها برای بازگشت به آغوش خانواده صادر شد.

ساخت مجموعه ورزشی درشرق تهران 
مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرتهران: بهسازی و توسعه مجموعه ورزشی تختی در دی ماه سال ۱۴۰۳ آغاز شد. این مجموعه شامل سالن استخر قهرمانی، سالن چندمنظوره، ساختمان خدمات و 2 تصفیه‌خانه مخصوص استخر قهرمانی و استخر شیرجه است. این مجموعه در شرق تهران تاپایان سال به بهره برداری می‌رسد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید