• چهار شنبه 2 مهر 1404
  • الأرْبِعَاء 1 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Sep 24
شنبه 29 شهریور 1404
کد مطلب : 263394
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/oQVYA
+
-

نقش تغذیه در درمان سرطان ریه

آرش نهاوندی؛ روزنامه‌نگار

نتایج یک مطالعه منتشر شده در مجله Thorax نشان می‌دهد، ‌افراد با بیشترین مصرف غذاهای فوق فرآوری‌شده 41درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار دارند. منصور رضایی، متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در بروز این نوع سرطان به همشهری می‌گوید: «آنقدر که ژنتیک، شغل، سیگار و هوای آلوده در احتمال ابتلای یک فرد به سرطان ریه اثر دارد، عوامل تغذیه‌ای چنین تأثیری ندارند و بیشتر می‌توانند در جهت کاهش احتمال به ابتلا به سرطان ریه کاربرد داشته باشند.» به‌گفته رضایی البته افرادی که از تغذیه سالم و رژیم غذایی مدیترانه‌ای، تبعیت می‌کنند کمتر احتمال دارد به بیماری‌های مزمن ازجمله سرطان ریه مبتلا شوند. در افرادی که رژیم غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان دارند هم شدت بیماری پایین است. او تأکید می‌کند: افرادی که مبتلا می‌شوند اگر تغذیه مناسب داشته باشند، عوارض درمان‌ کمتری خواهند داشت چون بدن‌شان سالم‌تر است و بیماری‌ها را بهتر مدیریت می‌کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید