براساس مطالعات علمی، با تغییرات سبک زندگی ازجمله رژیم غذایی سالم، میتوان از 30تا 50درصد از سرطانها جلوگیری کرد و لبنیات هم نقش مهمی در این زمینه دارد. مطالعات نشان داده که شیر، بهعنوان لبنیات پرمصرف اثرات محافظتی مداوم در برابر 3سرطان اصلی یعنی دهان، مثانه و روده بزرگ دارد. فواید ماست هم فقط به هضم محدود نمیشود و با تقویت ایمنی و تأمین آنتیاکسیدانها، ممکن است نقش بزرگتری در کاهش خطر ابتلا به سرطان برای کل بدن داشته باشد. افرادی هم که در رژیم غذایی خود پنیر دارند، خطر ابتلا به چندین سرطان ازجمله سینه، روده بزرگ، دهان و تخمدان در آنها کمتر است. انواع پنیرها علاوه بر اینکه منبع غنی کلسیم، ویتامین D و پروتئین هستند، اگر پروبیوتیک به آنها اضافه شود میتوانند از سلامت روده پشتیبانی کنند. البته، تعادل مهم است و بهتر است پنیرهای فرآوری شده یا بسیار شور کمتر خورده شود.
این لبنیات سرطان را به چالش میکشد
در همینه زمینه :