• شنبه 15 شهریور 1404
  • السَّبْت 13 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 06
شنبه 15 شهریور 1404
کد مطلب : 262568
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/N99g2
+
-

تشکیل کارویژه گردشگری برای نخستین بار

محمود مولایی؛ روزنامه‌نگار

کار ویژه گردشگری برای نخستین‌بار در دستور کار قرار گرفته است. تاکنون چند جلسه از کارویژه گردشگری برگزار شده و جلسات معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی با سازمان برنامه‌وبودجه همچنان ادامه دارد. آنطور که انوشیروان محسنی‌بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرده بود هدف از این کارویژه پیشبرد احکام برنامه هفتم توسعه و بسترسازی رشد صنعت گردشگری کشور با مشارکت سازمان برنامه و بودجه کشور است.
مدیرکل مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این‌باره به همشهری می‌گوید: «در کارویژه گردشگری
2 محور اصلی مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ نخستین موضوع رفع ابهامات و پیش بردن برنامه‌های سال‌جاری است. هماهنگی لازم برای اینکه بتوانیم برنامه‌های سال 1405را با هماهنگی سازمان برنامه‌وبودجه تنظیم کنیم تا بودجه و اعتبار مورد نیاز تأمین شود، بخش دوم فعالیت‌ کارویژه 
محسوب می‌شود.»
ولی تیموری با بیان اینکه ترسیم برنامه عملیاتی برای تحقق احکام برنامه هفتم توسعه و پیشبرد برنامه‌های رشد گردشگری کشور هم در قالب کار ویژه گردشگری مطرح است، می‌افزاید: «غیر از این دو محور اصلی، موضوعاتی مانند برنامه هفتم توسعه و پیشبرد برنامه‌های رشد گردشگری را از گذشته داریم که یکسری تکالیف با دستگاه ناظر پیگیری می‌شود. در واقع ما گزارش ارائه و به سؤالات سازمان برنامه و بودجه پاسخ می‌دهیم.»
او ادامه می‌دهد: «همچنین مفادی از اسناد تخصصی بالادستی که به‌اصطلاح روی زمین مانده را پیگیری می‌کنیم. برخی اقدامات باید با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی دیگر به جلو پیش برود که بودجه این دستگاه‌ها نیز در اختیار سازمان برنامه و بودجه است. با مسئولان این سازمان درباره نحوه هم‌افزایی حوزه گردشگری با این دستگاه‌ها هماهنگی‌ می‌کنیم.»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید