• جمعه 14 شهریور 1404
  • الْجُمْعَة 12 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 05
پنج شنبه 13 شهریور 1404
کد مطلب : 262488
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/gLLWj
+
-

گشتی در اقتصاد ایران

منابع کالابرگ تأمین شد
 رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: منابع بودجه‌ای برای پرداخت کالابرگ به ۷دهک تامین شده است و سازمان برنامه آن را به وزارت کار واریز می‌کند تا به‌ترتیب از دهک‌های پایین پرداخت کالابرگ شروع شود. احتمالا از پنجشنبه مردم می‌توانند استفاده کنند.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، با تأکید بر اینکه آزادسازی سهام عدالت با رعایت ملاحظات بازار سرمایه و مکانیسم عرضه و تقاضا انجام خواهد شد، گفت: تجربه سال ۱۳۹۹ تکرار نمی‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: حدود ۸۵۰ هزار واحد در قالب طرح‌های ملی مسکن در دستور کار است که بیش از ۶۰هزار واحد آن افتتاح و تحویل شده است .

وزیر نفت درباره فعال شدن احتمالی اسنپ‌بک و تأثیر آن بر فروش نفت کشور، گفت: ما براساس شرایطی که در آن قرار می‌گیریم تدابیر لازم را اتخاذ خواهیم کرد. قرار نیست این تحریم‌ها بیش از آنچه آمریکا اعمال کرده، باشد.

رئیس‌کل بیمه مرکزی از پرداخت حدود هزار میلیارد تومان خسارت افت قیمت خودرو ناشی از حوادث رانندگی از محل بیمه شخص ثالث در 4 ماه نخست سال‌جاری خبر داد.

رصد بازار میوه و سبزیجات حاکی از افزایش نامتعارف قیمت  در برخی اقلام است.  هر کیلوگرم کاهوی رسمی ۵۹ هزار تومان و کاهوی پیچ  ۱۲۰هزارتومان در تهران به فروش می‌رسد.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید