• یکشنبه 5 مرداد 1404
  • الأحَد 1 صفر 1447
  • 2025 Jul 27
یکشنبه 5 مرداد 1404
کد مطلب : 259998
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vogRg
+
-

نقل قول خبر/عبور دستگاه حفار مکانیزه از میدان ساحل

نعمت‌الله فرزان‌‌پور، مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه: با پیشرفت عملیات حفاری در پروژه احداث خط۱۰ متروی تهران، دستگاه حفار مکانیزه فعال در این خط از محل ایستگاه میدان ساحل عبور کرد. در نتیجه عملیات حفاری و ساخت تونل خط۱۰ از مرز یک کیلومتر  گذشته است.

جایگزینی درختان خشک خیابان ولیعصر با ۱۰۰ اصله درخت 
محمدصابر باغخانی پور، مدیرکل محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران:۱۰۰اصله درخت چنار با سن بالای۵۰سال به جای درختان خشک شده خیابان ولیعصر(عج) در این مسیر کاشته شدند. آسیب وارده به درختان در حال حاضر، نتیجه کم‌توجهی به این موضوع در بازه زمانی طولانی در دوره‌های قبل است.

اعزام پاکبانان داوطلب برای خدمت به زائران اربعین
داوود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهردار تهران: امسال برای نخستین‌بار، نیروهای اعزامی از میان داوطلبان جهادی و از طریق سامانه‌ای ویژه انتخاب شده‌اند تا با عشق و ارادت به خدمت زائران بپردازند. خدمت به زائران اربعین حسینی افتخاری بزرگ برای پاکبانان جهادی است.

تجهیز همه اتوبوس‌های اعزامی اربعین به سیستم سرمایشی
احمد قیومی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران:این آمادگی را داریم که درصورت درخواست و احساس نیاز کشور عراق، نسبت به افزایش خدمات اقدام کنیم. با توجه به شرایط آب و هوایی و افزایش گرمای عراق، برای این عملیات، ناوگان مجهز به سیستم سرمایشی درنظر گرفته شده است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید