• دو شنبه 12 خرداد 1404
  • الإثْنَيْن 5 ذی الحجه 1446
  • 2025 Jun 02
یکشنبه 11 خرداد 1404
کد مطلب : 256522
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/L86wg
+
-

خبرهای کوتاه از دنیای سیاست

  حجت‌الاسلام محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام‌معظم‌رهبری گفت: چگونه است که رئیس یک کشور بزرگ و ابرقدرت، نامه می‌نویسد و برای مذاکره التماس می‌کند؟ این پدیده بی‌سابقه است.
  مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور سخنران شب ۱۴ خرداد در حرم مطهر حضرت امام‌خمینی(ره) خواهد بود.
  مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری در دانشگاه‌ها گفت: استراتژی «مقاومت» توسط امام‌خمینی(ره) پایه‌گذاری شد.
  عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و جمعی از کارکنان این وزارتخانه با حضور در حرم بنیانگذار جمهوری‌اسلامی ایران، با آرمان‌های امام راحل تجدیدمیثاق کردند.
  هفتمین نشست گفت‌وگوهای سیاسی ایران و کره جنوبی در سطح مدیران کل وزارت امورخارجه در سئول برگزار و بر ایجاد ظرفیت‎‌های همکاری‌های اقتصادی، فرهنگی و علمی تأکید شد.
  همایش بین‌المللی «امام‌خمینی (ره) و مسئله فلسطین» فردا (دوشنبه) با حضور ۲۰۰میهمان خارجی و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی و فعالان حوزه فلسطین و مقاومت در تهران برگزار می‌شود.
  بیستمین اتاق ایران در دانشگاه‌های روسیه در دانشگاه دولتی مالی در مسکو آغاز به‌کار کرد.
  الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، حل مشکلات اقتصادی و موضوعات مرتبط با آن را از جدی‌ترین اولویت‌های دولت و شخص رئیس‌جمهور دانست.

این خبر را به اشتراک بگذارید